Korkutata'dan Parlak'a Destek - Son Dakika
Yerel

Korkutata'dan Parlak'a Destek

Korkutata\'dan Parlak\'a Destek

Eski Bingöl milletvekili Hüsamettin Korkutata, seçim çalışmaları sürdüren AK Parti Bağlar Belediye Başkan adayı Alaattin Parlak’a destek verdi.

23.03.2014 14:04

Eski Bingöl milletvekili Hüsamettin Korkutata, seçim çalışmaları sürdüren AK Parti Bağlar Belediye Başkan adayı Alaattin Parlak'a destek verdi.

Kapatılan Refah Partisi Bingöl eski milletvekili Hüsamettin Korkutata seçim çalışmaları sürdüren AK Parti Bağlar Belediye Başkan adayı Alaattin Parlak'a destek ziyaretinde bulundu. Bağlar seçim bürosunda AK Parti Bağlar İlçe Belediye Başkan adayı Alaattin Parlak'ı ziyaret eden Korkutata seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Korkutata, Bağlar ilçesinin ak belediyecilik ile hak ettiği hizmeti alacağını belirterek, vatandaşların Ak Parti ve Parlak'a destek vermesini istedi. Gündeme ilişkin açıklamalarda da bulunan Korkutata Kürt sorunun çözümü ve demokratik bir Türkiye için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın desteklenmesi gerektiğini söyledi. Korkutata, " Kürt sorunun çözüm için Baldıran zehiri içerim diyen bir Başbakan var. Onu yalnız bırakmamalıyız. 30 Mart seçimlerinde AK Parti adaylarına destek vererek Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermiş olacağız. Son 7 yedi gün kaldı. Bu 7 yedi günü iyi değerlendirerek kapı kapı dolaşmalıyız. Bağlar'ı ak belediyecilik ile tanışmalıyız" dedi.

Bağlar Belediye Başkan adayı Alaattin Parlak ise, gittikleri her yerde teveccühle karşılandıklarını ifade etti. Parlak, 30 Mart 2014'te yapılacak seçimlerin Diyarbakır ve Bağlar için hayırlı bir sonuçla sonuçlanmasını istediklerini söyledi. Yaklaşık 60 gündür sahada olduklarını ifade eden Parlak, seçmenler ile görüştüklerini dile getirdi. Gördükleri ilgi ve alakanın kendilerini memnun ettiğini anlatan Parlak, seçim sürecinin hizmete yönelik bir çalışma olduğunu, seçmende bu kaygının olduğunu görmenin kendilerini memnun ettiğini aktardı. Parlak, "Diyarbakır'ın 50-60 yıldır birikmiş olan kronikleşmiş sorunlarının çözülmesine yönelik seçmenin kafasında yeni bir algı oluşmaya başladı. Bu anlamda bizler AK Parti belediye başkan adayları olarak kendi projelerimizi halka anlatarak sahada ve alandayız. Gördüğümüz ilgi ve alaka bizi memnun ediyor" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkutata'dan Parlak'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement