Kosava ve Moldova Halk Oyunları Ekipleri, Vali Yardımcısı Özdemir'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kosava ve Moldova Halk Oyunları Ekipleri, Vali Yardımcısı Özdemir'i Ziyaret Etti

Kosava ve Moldova Halk Oyunları Ekipleri, Vali Yardımcısı Özdemir\'i Ziyaret Etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram'ı etkinlikleri kapsamında yabancı öğrenciler, Zonguldak Vali Yardımcısı Fethi Özdemir'i ziyaret etti.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram'ı etkinlikleri çerçevesinde Zonguldak Çatalağzı Belediyesi...

19.04.2013 14:05

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram'ı etkinlikleri kapsamında yabancı öğrenciler, Zonguldak Vali Yardımcısı Fethi Özdemir'i ziyaret etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram'ı etkinlikleri çerçevesinde Zonguldak Çatalağzı Belediyesi tarafından getirilen Kosova ve Moldova gelen halk oyunları ekipleri, Zonguldak Vali Yardımcısı Fethi Özdemir'i ziyaret etti. Ziyarette konuşma yapan Zonguldak Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, "Valiliğimize hoş geldiniz. Sizleri görmekten çok mutlu olduk. Hepiniz ilimizden memnun olmuşsunuzdur. Sizler çok güzel ve sevimlisiniz. Sizler bizim kardeşlerimizsiniz. Sizleri buraya davet eden Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim'e çok teşekkür ediyoruz sizleri buraya kadar getirip misafir ettiği için. Çatalağzı bizim güzel bir beldemiz. Bir hafta boyu gezeceksiniz. Çok iyi duygularla buradan ayrılacağınızı umuyorum. Gününüz neşeli bol mutlu geçsin. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Ulu Önder Atatürk tarafından tek bayram olarak çocuklarımıza armağan edilmiş bir bayramdır. Bu bayram nedeniylede biz dünya çocuklarıyla, kardeş ülkelerle hep beraber kaynaşarak dünyaya barış, mutluluk, huzur getirmeyi mesaj olarak iletiyoruz" dedi.

Ardından ziyarette konuşma yapan Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim ise "Dış ülkelerden iki ülkeden gelen misafirlerimiz var. Kosova ve Moldova'dan gelen misafirlerimiz var. Çocukları ailelerin yanına yerleştiriyoruz. Yabancı ülkeden çocuklarımızla bizim çocuklarımız hem kaynaşıyor, hem de dostluklar meydana geliyor. Türk misafirperverliğini gösteriyoruz. Büyükleri de ÇATES'in misafirhanesinde misafir ediyoruz. Bayramı bir günde değil, bir hafta da her mahallemize yayarak büyük bir coşkuyla kutluyoruz. 23 Nisan'ı büyük bir coşkuyla kutlayacağız" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, Kosova ve Moldova'dan gelen öğrenciler tarafından Zonguldak Valisi Fethi Özdemir'e çeşitli hediyeler verildi.

(OA-SD_Y)

19.04.2013 13: 54: 18

TSI

NNNN - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kosava ve Moldova Halk Oyunları Ekipleri, Vali Yardımcısı Özdemir'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement