Sivas'ta Kurban Pazarında Denetimler Arttı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

Sivas'ta Kurban Pazarında Denetimler Arttı

Sivas\'ta Kurban Pazarında Denetimler Arttı
10.10.2013 09:12  Güncelleme: 09:34

Sivas'ta Kurban Bayramının yaklaşmasıyla birlikte kurban pazarlarında denetimler arttı.

Kurban Bayramının yaklaşmasıyla birlikte kurban pazarlarında denetimler arttı.

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan Arslan, veteriner hekimlerle birlikte Ahırlar Bölgesinde kurulan hayvan pazarında gerçekleştirilen denetimlerde küçükbaş ve büyükbaş hayvanların pasaportları, kulak küpeleri ve sağlık raporları kontrol edildi.

Denetimlerin ardından açıklamalardan bulunan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan Arslan; " Veteriner hekimlerle birlikte hayvanları kontrol ediyoruz. Şuanda hayvan pazarında 2 bin 300 civarında büyükbaş, 150 civarında küçükbaş hayvan bulunmaktadır. Geçen yıla göre küçükbaş hayvan sayısında azalma oldu bunun nedeni de Sivas'ta büyükbaş hayvan satımının daha fazla olmasıdır" dedi.

Arslan, hayvanların denetimlerinin sürekli yapıldığını ifade ederek vatandaşların gönül rahatlılığıyla kurban alabileceklerini belirtti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivas'ta Kurban Pazarında Denetimler Arttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement