Kuşadası Belediye Başkanı Adnan Menderes Bulvarı'nda yenileme çalışmalarını anlattı - Son Dakika
Yerel

Kuşadası Belediye Başkanı Adnan Menderes Bulvarı'nda yenileme çalışmalarını anlattı

Kuşadası Belediye Başkanı Adnan Menderes Bulvarı\'nda yenileme çalışmalarını anlattı

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Adnan Menderes Bulvarı'nda yapacakları yenileme çalışmaları hakkında esnafa bilgi verdi. Bulvarın ve çevresinin üstyapısı, kaldırımları, aydınlatma ve peyzaj çalışmaları yapılacak.

21.03.2024 10:49  Güncelleme: 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Adnan Menderes Bulvarı'nı ziyaret ederek, bölgede yapacakları yenileme çalışmalar hakkında esnafa bilgi verdi.

Başkan Günel, Adnan Menderes Bulvarı'nı dolaşarak esnafın sorun, talep ve önerilerini dinledi. CHP Kuşadası İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Gürbilek'in de katıldığı ziyarette, Başkan Günel vatandaşlarla bol bol sohbet ederek bir sonraki hizmet döneminde yapacağı yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Adnan Menderes Bulvarı'nda sezon sonu yenileme çalışması başlatacaklarını belirten Günel, "Çalışma kapsamında bulvarın ve paralelindeki Devrim Çıkmazı'nın üstyapısı ve kaldırımlarını yenileyeceğiz. Ayrıca aydınlatma ve peyzaj çalışmaları yapacağız. 31 Mart yerel seçimlerinde hemşehrilerimin vereceği destekle Kuşadası'nda hizmet çağı yaşanmaya devam edecek" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Kuşadası Belediye Başkanı Adnan Menderes Bulvarı'nda yenileme çalışmalarını anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement