Kütahya'da Diyabet Okulu - Son Dakika
Yerel

Kütahya'da Diyabet Okulu

Kütahya\'da Diyabet Okulu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından açılan diyabet okulu sona erdi.

03.01.2015 14:22

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından açılan diyabet okulu sona erdi.

Okulun sona ermesi sebesiyle düzenlenen törene Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Mithat Ekici, DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Dr. Ahmet Büber, Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Olgaç Fazlı, Diyabet Okulu Eğitim Koordinatörü Doç. Dr. Kevser Onbaşı, Yrd. Doç. Dr. Hasan Hatipoğlu ve hastane personelleri katıldı.

Bir bilginin saklı kalmamasını, başkaları ile de paylaşılması gerektiğini belirten Mithat Ekici, " Bu programları hazırlayan hekimimize, hastane personellerimize ve katkılarından dolayı Hastane Yöneticimize teşekkür ediyorum. Son zamanlarda DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi gerek fiziki, gerek teknolojik yönden olsun birçok değişikliği gözler önüne sermektedir. Sizlerde bunların farkındasınızdır. Artık burası sadece sağlık kuruluşu değil aynı zamanda bir eğitim kurumu olmuştur. Her gün farklı alanlarda gerek personellerimize, gerek hastalarımıza değişik konularda eğitimler düzenlenip, hastalarımıza sağlıklı yaşam konusunda okullar açmaktayız. Sadece buradaki eğitim salonumuzda değil, Ek Hizmet Binası ve Halk Eğitim Merkezi Eğitim Salonu'nda personelimize, vatandaşlarımıza ve misafirlerimize sürekli eğitimler düzenlenmektedir.Hastanemiz sürekli gelişmektedir. Bunlar emek istemektedir. Çalışma arkadaşlarımda bunları başarmıştır. Sizlerin hizmetine sunmuşlardır. Yılbaşından sonra hastanemizde bu değişiklikler ve yenilikler devam edecektir. Şu anda hazırlamış olduğumuz listeye göre 120 çeşit kalem malzeme ve cihaz daha gelecektir. Bunlarla birlikte ilçe hastanelerimizde dahil olmak üzere eksiklerimiz tamamlanmış olacaktır. Hedeflerimizin içinde hastanemizi Türkiye'de en iyi hastane durumuna getirmenin yanında sağlık turizmini de geliştirerek burada birçok kişinin gelip tedavi olabileceği bir yer durumuna getirmek vardır. Bunları yaparken sağlık personelimizin çok emekleri vardır, onların emekleri hiçbir şeyle ödenmez. İlgisiz gibi gözüken sağlık personelleri aslında öyle değildir, çünkü gece yarısı herkes uykusunda iken onlar hastalarımızın takip ve tedavilerini yapmaktadırlar" dedi.

Tören sonrası diyabet okulu başarıyla bitirenlere sertifikaları takdim edildi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya'da Diyabet Okulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement