Sivas'ta Kutlu Doğum Haftası Programı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Sivas'ta Kutlu Doğum Haftası Programı Düzenlendi

Sivas\'ta Kutlu Doğum Haftası Programı Düzenlendi

Sivas Huzur İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla program düzenledi.

30.04.2014 11:46  Güncelleme: 11:41

Sivas Huzur İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla program düzenledi.

Atatürk Kültür Merkezi'ndeki programın açılışında konuşan Okul Müdürü Aydın Yılmaz, Hazreti Muhammed'in doğum yıl dönümünün tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk ve adalet getirmesini diledi.

Sadece yaşadığı dönemdeki insanlara değil, çağlar ötesine seslenen Hazreti Peygamberin 23 yıl gibi kısa bir sürede devrinin insanlarında ve toplumunda büyük bir değişim yaşattığını vurgulayan Yılmaz, Hazreti Muhammed'in hayatı boyunca insanları aldatmaya yönelik hiçbir iş yapmadığını, hiç yalan söylemediğini, insanların mallarına el uzatmadığını, haksız yere cana kıymadığını belirterek, "Sevgili Peygamberimiz bir hadislerinde 'Müslüman, insanların, elinden ve dilinden güvende olduğu kimsedir' buyurmaktadır" dedi.

Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sabri Erturhan, Hazreti Muhammed'in bir insan olarak yaşayışı, beşeri ilişkileri ve samimiyetine dikkat çekti.

Öğrenciler şiirler okudu, ilahiler seslendirdi.

Programa İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan, Eğitim-Bir-Sen Sivas Şube Başkanı İlhan Karakoç, İl Milli Eğitim Maarif Müfettişleri Başkanı Hacı Dişçeken, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Savaş Korkmaz, Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Bülent Şimşek, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivas'ta Kutlu Doğum Haftası Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement