Lüleburgaz Belediyesi Malatya'ya Konteyner Evler Gönderiyor - Son Dakika
Yerel

Lüleburgaz Belediyesi Malatya'ya Konteyner Evler Gönderiyor

Lüleburgaz Belediyesi Malatya\'ya Konteyner Evler Gönderiyor

Lüleburgaz Belediyesi, 6 Şubat depremlerinin ardından hala barınma sorunu yaşayan Malatya'ya 14 tam donanımlı konteyner ev gönderiyor. Konteyner evler, özel kalem müdürü ve iş sağlığı güvenliği uzmanı tarafından teslim edilecek ve depremzede aileler 28 Nisan'dan itibaren yerleşebilecekler.

25.04.2023 13:37

Lüleburgaz Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin üzerinden geçen 2 ayı aşkın süreye rağmen hala barınma sorununun yaşandığı Malatya'ya 14 anahtar teslim konteyner ev gönderiyor.

Lüleburgaz Belediyesi, deprem bölgesinde devam eden barınma sorununa bir nebze olsun destek verebilmek amacıyla Lüleburgaz Belediyesi harekete geçti. Belediye, her biri tam donanımlı anahtar teslim şekilde hazırlanan 14 adet konteyner evi Malatya Merkez'e gönderiyor.

Özel Kalem Müdürü Ahmet Cem Sain ile İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Onur Aydın tarafından bizzat teslim edilecek konteyner evler, barınma sorunu yaşayan ailelerin yaralarını bir nebze de olsun saracak.

"YARALARIMIZI HEP BİRLİKTE SARIYORUZ"

Deprem bölgesinin yanında olmayı sürdüreceklerinin altını çizen Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, "Barınmanın hala büyük bir sorun olduğu deprem bölgesine Lüleburgaz Belediyesi olarak tam donanımlı 14 adet konteyner gönderiyoruz. Bizi dayanışma duygusu yaşatacak" diye konuştu.

TAM DONANIMLI KONTEYNER EVLER

Lüleburgaz Belediyesi'nin hummalı bir çalışmayla hazırladığı her biri 2 odalı konteyner evlerin içerisinde tuvalet, banyo ve mutfak bölümü bulunuyor. Tam donanımlı şekilde imal edilen konteyner evlere depremzede aileler, 28 Nisan itibariyle yerleşmeye başlayacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Lüleburgaz Belediyesi Malatya'ya Konteyner Evler Gönderiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement