Malatyalılar Derneğinden Köyceğiz Belediyesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Malatyalılar Derneğinden Köyceğiz Belediyesine Ziyaret

Malatyalılar Derneğinden Köyceğiz Belediyesine Ziyaret

Ege Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş, Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay'ı makamında ziyaret etti.

17.03.2014 22:04  Güncelleme: 22:29

Ege Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş, Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay'ı makamında ziyaret etti.

Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay'ı Belediye Başkanlığı makamında buluşan Ege Malatyalılar Derneğin Başkanı Ateş ile bol bol sohbet edip, geçmiş günleri andı.

Yapılan ziyaretle ilgili konuşan Ege Malatyalılar Dernek Başkanı Nuvit Ateş; "Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği olarak, Bölgedeki Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adaylarından son olarak Köyceğiz Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Erbay'ı ziyarette bulundum. Daha önce Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman Belediye başkanlarımız Malatya'dan buralara gelen belediye başkanlarımızı, basın mensuplarını ve bürokratları misafir etmişti.

Bizlere çok güzel misafirperverlik gösterip, Malatya ile bu bölge arasında çok güzel kültürel işbirliği sağlamıştır. Sayın başkanımızı seviyor bundan sonrada çalışmalarımız devam edecektir. Başkanımız halka yakındır, halk adamıdır. Halk adamı olan insan her zaman kazanır. Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği olarak neler yapabiliriz, nelerin içinde olabiliriz; başkanımızla istişare içinde olacağız. Bizlere çok büyük katkılar sağlamıştır.

Biz başkanlarımıza seviyoruz. Bu çalışmalar çok önemlidir. İki il arasındaki kültürel iş birliğimiz bundan sonra da devam edecektir" dedi.

Belediye Başkanı Salih Erbay ise, "Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş Bey çok teşekkür ediyorum. Sizleri burada ağırlamaktan çok mutlu olduk. Malatyalılarla hemen hemen 30-35 yıllık dostluğumuz bulunmaktadır. Allah rahmet eylesin eski başkan ile dostluğumuz başlamıştı; devam ediyor. İyi Malatyalılarla tanıştık. Allah yollarını açık etsin. Kendilerini de çok teşekkür ederim" dedi.

Ege Malatyalılar Dernek Başkanı Nüvit Ateş, ziyaretin sonunda Başkan Erbay'a Malatya'nın meşhur kuru kayısısını hediye etti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatyalılar Derneğinden Köyceğiz Belediyesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement