AK Parti Karabük Adayı Ceylan'dan STK'lara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Karabük Adayı Ceylan'dan STK'lara Ziyaret

AK Parti Karabük Adayı Ceylan\'dan STK\'lara Ziyaret

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Ceylan, 30 Martta yapılacak yerel seçimler öncesinde kentte bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.

08.01.2014 11:24  Güncelleme: 11:23

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde kentte bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.

Karabük Belediye Başkanlığı adaylığı açıklandığı andan itibaren Karabük'te çalışmalarına başlayan Mehmet Ceylan, Karabük Bölgesi Orman Kooperatifleri Birlik Başkanı Hamdi Kaplan, Karabük Ziraat Odası Başkanı Hasan Benlioğlu ile Karabük Kalkınma ve Dayanışma Derneği (KARDER) Yönetimi ile bir araya geldi. Ceylan yaptığı ziyaretlerde Karabük'te gerçekleştirmek istediği projeleri hakkında bilgiler verdi.

Ceylan, Belediyecilik hizmetinde ortak akılla çalışmalar yapacaklarını söyleyerek, " Belediyeyi el birliği ile yöneteceğiz. Projelerimiz ile de Karabük'ün çıtası yükselecek. Vatandaşlarımızın isteklerini hükumet ve Belediye iş birliği içerisinde çözmeye çalışacağız. Karabük'ü 21. yüzyıl Türkiye'sin de kalkındırmak için çalışacağız. Önemli projelerimizle Karabük'ü sosyal, kültürel ve şehirsel anlamlarda yükseltmek için çaba sarf edeceğiz. İnşallah vatandaşlarımızın destekleriyle Karabük Belediye Başkanı olarak göreve geldiğimizde projelerimiz ile Karabük'ün çehresini değiştireceğiz" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Karabük Adayı Ceylan'dan STK'lara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement