Merkez İlçede Güngör Dönemi - Son Dakika
Yerel

Merkez İlçede Güngör Dönemi

Merkez İlçede Güngör Dönemi

AK Parti Niğde Merkez İlçe 4.Olağan Kongresi İl Kültür Merkezi salonunda yapıldı.

23.01.2012 14:59

AK Parti Niğde Merkez İlçe 4. Olağan Kongresi İl Kültür Merkezi salonunda yapıldı. Merkez İlçe Başkanı Ahmet Erdoğan'ın aday olmadığı kongrede seçimlere tek aday olarak katılan Latif Güngör, AK Parti Niğde Merkez İlçe Başkanı seçildi.

Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, Ak Parti İl Başkanı Muzaffer Şahiner, ilçe belediye başkanlarıyla çok sayıda partilinin katıldığı kongrede konuşan yeni Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör "Medeniyetlerin yaşatıldığı şehir Niğde'nin Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığına bizleri layık gören büyüklerime teşekkür ediyorum. Merkez ilçe yönetimimiz ilimizin eğitimden sağlığa spordan emniyete her alanda daha da gelişmesi adına yapılacak olan tüm etkin faaliyetlerin arkasında durup mutlaka başarılı sonuçlar almak için mücadelesine devam edecektir." dedi.

Niğde'yi sadece fiziki anlamda güzelleştirmekle yetinmeyeceklerini kaydeden Güngör "Bu nadide şehri her alanda öne çıkan bir il statüsüne taşıma gayreti içinde olacağız. Tek amacımız Niğdelilerin memnuniyetini kazanmak olacaktır." diye konuştu.

Konuşmaların ardından geçmişten bu güne kadar AK Parti ilçe başkanlığında görev alan ve hizmet veren eski başkanlara plaket verildi.

Latif Güngör'ün Başkanlığındaki Merkez İlçe Yönetim Kurulu asil üyeliklerine Ali Gökkuş, Latif Boran, Arif Sarıkaya, Ömer Kılıç, Bahri Kilit, Bekir Peker, Ferruh Keskin, Erkan Akdemir, Cihan Kavak, Mevlüt Aydoğan, Yüksel Erden, Davut Yüksel, Adem Tekeli, Rıdvan Eryiğit, İbrahim Yavuz, Mehmet Ruhan Başak, Şahin Mengi, Yakup Yerlikaya, Öznur Akbulut, Sıdıka Bahar Öke, Yakup Gündağ, Turgut Akyüz, Yusuf Akkan, Nasip Gündoğu, Azmi Türkoğlu, Naci Kaya, Sabri Yılmaz, İbrahim Kılınç, Mustafa Karadeveli, Ahmet Kayhan, Emre Koyuncu, İlknur Yiğit, Ahmet Doğrul, Gülsüm Temur, Nimet Güzel, Yasemin Bircan, Zeynep Erol, Hacer Öcal, Hüseyin Şarahman seçildiler. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Merkez İlçede Güngör Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement