Mersin Trap-Double Trap Türkiye Grup Elemeleri Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Mersin Trap-Double Trap Türkiye Grup Elemeleri Tamamlandı

Mersin Trap-Double Trap Türkiye Grup Elemeleri Tamamlandı

Mersin'in Erdemli ilçesindeki Atış Poligonunda düzenlenen Trap-Double Trap Türkiye Grup Eleme Yarışları tamamlandı.

10.03.2014 10:14  Güncelleme: 10:22

Mersin'in Erdemli ilçesindeki Atış Poligonu'nda düzenlenen Trap-Double Trap Türkiye Grup Eleme Yarışları tamamlandı. Elemelere 183 sporcu katıldı.

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye Atış Federasyonu tarafından düzenlenen Trap-Double Trap Türkiye Grup Eleme Yarışları büyük erkekler, genç erkekler, büyük bayanlar, genç bayanlar kategorilerinde Türkiye genelinden 183 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Erdemli Atış Poligonu'nda 6-9 Mart 2014 tarihleri arasında yapılan eleme yarışlarının ardından sıralamaya giren 62 sporcu 25 Nisan 2014 tarihinde İstanbul'da yapılacak olan Federasyon Kupası ve 28 Mayıs-1 Haziran 2014 tarihleri arasında Mersin'de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Double Trap büyük erkekler ve genç erkeklerde dereceye giren sporculara ödüllerini Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ahmet Tarakçı, Türkiye Atıcılık Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Ergün Aydoğan ve Türkiye Atıcılık Federasyonu Antalya İl Temsilcisi Veli Çavlı verdi.

Tarakçı, eleme yarışlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, 2013 Akdeniz Oyunları dolayısıyla Mersin'e yapılan tesislerden birisi olan Erdemli Atış Poligonu'nun oyunların ardından birçok Türkiye ve uluslararası müsabakaya ev sahipliği yaptığını ve yapmaya da devam ettiğini kaydetti. Bundan büyük memnuniyet duyduklarını belirten Tarakçı, "11-16 Mart 2014 tarihleri arasında yine Erdemli Atış Poligonu'nda düzenlenecek olan Havalı Silahlar Bahar Kupası ve Skeet Grup Eleme Müsabakalarına tüm Mersinli sporseverleri bekliyoruz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mersin Trap-Double Trap Türkiye Grup Elemeleri Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement