MHP Çan İlçe Yönetiminden Yeni Seçilen Oda Başkanlarına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

MHP Çan İlçe Yönetiminden Yeni Seçilen Oda Başkanlarına Ziyaret

MHP Çan İlçe Yönetiminden Yeni Seçilen Oda Başkanlarına Ziyaret

Çanakkale’nin Çan ilçesinde, MHP ilçe yönetimi, geçtiğimiz hafta yapılan seçimlerde beşinci kez güven tazeleyen Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Güner ile Çan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemali Ergin’i makamlarında ziyaret etti.

21.01.2014 09:09

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, MHP ilçe yönetimi, geçtiğimiz hafta yapılan seçimlerde beşinci kez güven tazeleyen Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Güner ile Çan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemali Ergin'i makamlarında ziyaret etti.

MHP İl Genel Meclis Üyesi Halil Turhan, İlçe Başkanı Fikri Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Zehra Tarhan, Çan Belediye Başkan Adayı Sevim Öz ve yönetim kurulu üyelerince önce Esnaf Odası Başkanı Mehmet Güner'i makamında ziyaret eden partililer, ilk önce Güner ile bir süre görüştü. Başkan Güner, "Geçen hafta yapılan seçimde Esnafın güvenini alarak tekrar göreve geldiklerini bu nedenle de gerek seçim süresinde gerekse seçimden sonra bizlere destek olan ilçe yönetimine teşekkür ediyorum. Yaptığınız ziyaretle bizleri onurlandırdınız. Yapılacak yerel seçimlerde de adayınız Sevim Öz'e başarılar diliyorum" dedi. Daha sonra Çan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemali Ergin'i ziyaret eden partililer, Cemali Ergin'i de tebrik ederek bir süre sohbet etti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Çan İlçe Yönetiminden Yeni Seçilen Oda Başkanlarına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement