MHP'de Aşure Günü Etkinliği - Son Dakika
Yerel

MHP'de Aşure Günü Etkinliği

MHP\'de Aşure Günü Etkinliği

MHP Adana İl Başkanlığı'nda Aşure Günü etkinliği düzenlendi.
Adana Taşmedreseli Ülkücüler Platformu'nca MHP Adana İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen Aşure Günü'ne MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz,...

24.11.2013 13:06

MHP Adana İl Başkanlığı'nda Aşure Günü etkinliği düzenlendi.

Adana Taşmedreseli Ülkücüler Platformu'nca MHP Adana İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen Aşure Günü'ne MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Arslan, MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Çukurova İlçe Başkanı İbrahim Kara, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayal Emrahoğlu, MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş ile çok sayıda partili katıldı.

Adana Taşmedreseli Ülkücüler Platformu Başkanı Sefer Tatlı, Muharrem ayı içinde bir çok ibretlik ve acı olayların meydana geldiğini, bunlardan birinin de başta Hz. Hüseyin olmak üzere Ehli Beyt'in uğradığı mezalim ve acımasızca şehit edilmeleri hadisesi olduğunu anlattı.

24 Kasım Öğretmenler Günü arifesine denk gelen etkinlikte 20 Eylül 1979 tarihinde Adana Yapı Meslek Lisesi'nde öldürülen Ahmet Güleç, Davut Korkmaz, Mustafa Karaca, Yılmaz Kızılay, Müslüm Teke, Özcan Doruk isimli öğretmenler de unutulmadı.

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu da, Aşure Günü'nün ilçe başkanlıklarında da ayrı ayrı düzenlendiğini, milli hassasiyeti üst seviyede olan Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarının dini alanda yaşanan değerlere de sonuna kadar sahip çıkmaya devam edeceğini vurguladı. İzgioğlu, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'de Aşure Günü Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement