MHP'li Akyıldız İçin Yasin-İ Şerif Okudular - Son Dakika
Yerel

MHP'li Akyıldız İçin Yasin-İ Şerif Okudular

MHP\'li Akyıldız İçin Yasin-İ Şerif Okudular

Çanakkale’nin Çan ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Esenyurt seçim irtibat bürosunda silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren partinin basın danışmanı Cengiz Akyıldız için Yasin-i Şerif okutuldu.

29.01.2014 14:53

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Esenyurt seçim irtibat bürosunda silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren partinin basın danışmanı Cengiz Akyıldız için Yasin-i Şerif okutuldu.

MHP Çan İlçe Teşkilatı ve Çan Ülkü Ocakları tarafından okutulan Yasin-i Şerif'e MHP Çan İlçe Başkanı Fikri Yılmaz, MHP Çan İl Genel Meclis Üyesi Halil Turhan, Çan Ülkü Ocağı Başkanı Adem Şeker, Kadın Kolları Başkanı Zehra Tarhan, MHP Çan Belediye Başkan Adayı Sevim Öz, MHP Çan Yönetim Kurulu üyeleri Cami cemaati ve partililer ile çok sayıda ülkücü katıldı. Okutulan Yasin-i Şerif ardından Ülkü Ocağında bir açıklama yapan Ülkü Ocağı Başkanı Adem Şeker, "Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Belediye Başkan Adayı'nın Esenyurt seçim irtibat bürosuna yapılan saldırıyı kınıyor, Şehidimize 'Rahat Uyu Ülküdaşım' diyoruz. 80 öncesi döneme geri dönülebileceğini sanan hain eller yanılmaktadır. Ancak, böylesine eylemlerde bizi derinden yaralamaktadır. Seçimlere haftalar kala, herkesin birbirini tanıdığı, hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun oturup dertleştiği, seçim dönemlerinin bir şölen havası içinde geçirdiğimiz Çan'ımızda, ortamı germeye çalışan bazı zihniyetlerle, parti irtibat bürosunu basan eli kanlı katiller bizim için aynı ayardadır. Ülkücü Hareket'in adresi ve tavrı nettir. Ülkücüler, Vatanının bölünmez bütünlüğüne iman etmiş insanlardır. Hiç kimse ülkücülerin sabrını zorlamaya kalkmasın" dedi.

MHP Çan Belediye Başkan Adayı Sevim Öz ise, "Değerli Ülküdaşım, ruhun şad, mekanın cennet olsun. Bu olay bizlerin çalışma azmini daha da perçinlemiştir. Başımız sağ olsun" dedi. MHP Çan İlçe Başkanı Fikri Yılmaz, "MHP sürekli sokağa çekilmek istenmektedir. Ülkücüler olarak bunun farkındayız. MHP ve ülkücü camia bu provokasyonlara gelmeyecek, sokağa inmeyecektir. Bugün acılı ve üzüntülüyüz. Şehidimize rahmet diliyor, ruhu şad olsun diyoruz" diye konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Akyıldız İçin Yasin-İ Şerif Okudular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement