Milas Belediyesinde Görev Değişikliği - Son Dakika
Yerel

Milas Belediyesinde Görev Değişikliği

Milas Belediyesinde Görev Değişikliği

Milas'ta CHP'li Belediye Meclis Üyeleri arasında 4 yıl önce kura ile belirlenen 4 isimden 3'ü görevini tamamladı.

15.02.2013 16:52  Güncelleme: 16:47

Milas Belediye Başkan Yardımcılığı görevi için CHP'li Belediye Meclis Üyeleri arasında 4 yıl önce kura ile belirlenen 4 isimden 3'ü görevini tamamladı. Seçim öncesi son yıl görev alacak olan Seyfi Sağlıcak görevi İlknur Öner'den devr aldı.

Milas elediye Başkan Yardımcılığı görevleri için 4 yıl önce belirlenen CHP'li Milas Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Mat, Süleyman Saylak, İlknur Öner sırasıyla birer yıllık görev sürelerini doldurmalarının ardından bugün İlknur Öner görevini son yıl yürütecek olan Seyfi Sağlıcak'a devr etti.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, yaptığı bir açıklama ile İlknur Öner'e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederken yeni Başkan Yardımcısı Seyfi Sağlıcak'a yeni görevinde başarılar diledi.

"ALIN TERİM VAR"

Milas Belediye Meclis Üyesi İlknur Öner ise görev yaptığı süreç içerisinde her işi yerinde incelediğini ve "bu süreçte gerçekleşen her işte alın terim var" diyerek süreç içerisinde kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Eski Başkan Yardımcısı İlknur Öner daha sonra tüm birimleri tek tek dolaşarak mesai arkadaşlarına teşekkür edip hatıra fotoğrafı çektirdi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milas Belediyesinde Görev Değişikliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement