Milletimiz, Aslı Varken Taklitleriyle Uğraşmaz" - Son Dakika
Yerel

Milletimiz, Aslı Varken Taklitleriyle Uğraşmaz"

Milletimiz, Aslı Varken Taklitleriyle Uğraşmaz"

AK Parti Konya Milletvekili Yerlikaya: "Muhalefet partilerinin belirlediği çatı adaya bakıldığı zaman parti olarak bizim belirlediğimiz kriterlere göre olduğu görülüyor.

22.06.2014 21:19

"Sandığa Sahip Çıkıyoruz Projesi" kapsamında AK Parti İl Başkanlığınca toplantı düzenlendi.

Ülke genelinde 194 bin 312 sandıkta aynı saatte düzenlenen toplantıların Düzce ayağına katılan AK Parti Konya Milletvekili İhsan Yerlikaya, proje çerçevesinde il genelinde 939 sandıktaki çalışmaları il teşkilat binasından 3G ile bağlantı kurarak izledi.

Beraberinde Düzce Milletvekili Fevai Arslan, İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle il başkanlığından ayrılan Yerlikaya, 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde şehir merkezinde vatandaşlarla bi raraya gelerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yerlikaya, kafeteryada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızn, kutsal olan sandığa sahip çıkmaları için böyle bir projeyi hayata geçirdik. Milletimiz istikrardan yana, bunu da 12 yıldır partimize gösterdikleri teveccühten anlıyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimleri Türkiye için önemli bir dönemeç. Cumhuriyetin ilanı, tek partili rejimden çok partili sisteme geçişin ardından önemli bir adım. Biliyorsunu,z bu seçimde ilk defa halkımız cumhurbaşkanını seçecek" diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından 2015 yılında gerçekleştirilecek genel seçimlerin de oldukça önemli olduğunu aktaran Yerlikaya, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turunda adaylarının kazanacağını ve genel seçimlerin ardından başkanık sistemi için gereken sayısal üstünlüğü sağlayıp anayasa değişikliğini gerçekleştireceklerini ifade etti.

Muhalefet partilerinin çatı adayı ile ilgili açıklamalarda da bulunan Yerlikaya, partilerin belirlenen çatı adaya destek verdiklerini belirterek, "Muhalefet partilerinin belirlediği çatı adaya bakıldığı zaman parti olarak bizim belirlediğimiz kriterlere göre olduğu görülüyor. Yani bizi taklit etmişler. Ancak unuttukları birşey var milletimizin en önemli özelliklerinden biri aslı varken taklitleriyle uğraşmamasıdır" ifadesini kullandı. - Düzce

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletimiz, Aslı Varken Taklitleriyle Uğraşmaz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement