"Türkiye Sağlıkta Büyük Reforma İmza Attı" - Son Dakika
Yerel

"Türkiye Sağlıkta Büyük Reforma İmza Attı"

"Türkiye Sağlıkta Büyük Reforma İmza Attı"

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç, Sakarya İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti.

13.03.2015 15:21  Güncelleme: 15:23

AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Cihan Saraç, Sakarya İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziyarette İl Sağlık Müdürü Dr. Bilge Kağan Kaya ile görüşen milletvekili aday adayı Saraç, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. AK Parti iktidarıyla birlikte TOKİ aracılığıyla Türkiye'nin her yerinde sağlık ve konut yatırımı yapıldığının altını çizen Saraç, Sağlık Bakanlığı ve TOKİ arasında yapılan protokolün ardından yoğun bir çalışma yapıldığını belirtti.

AK Parti iktidarıyla birlikte ülkede büyük bir değişim ve dönüşümün yaşandığını kaydeden Saraç, "Dünle bugünü kıyasladığınızda Türkiye sadece sağlıkta değil, ulaşımda değil her alanda büyük bir reforma imza attı. TOKİ aracılığıyla ihtiyaç sahibi aileler konut sahibi edindirildi. Sağlıkta dönüşüm reformu ile artık 18 yaşına kadar tüm bireyler sosyal güvenlik şemsiyesi altına alındı. Hastanelerde kuyruk çilesi sona erdi. Duble yollar, hızlı trenlerle ulaşımda çığır açıldı" dedi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Bilge Kağan Kaya ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her bir vekil adayının birbirinden değerli olduğunu ve bu sürecin tüm aday adaylarına hayırlı olmasını diledi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Türkiye Sağlıkta Büyük Reforma İmza Attı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement