Milletvekili Yüksel'den Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Yüksel'den Geçmiş Olsun Ziyareti

Milletvekili Yüksel\'den Geçmiş Olsun Ziyareti

AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, 3 gün önce trafik kazası sonucu yaranarak hastaneye kaldırılan partililerini ziyaret etti.

15.03.2013 19:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, 3 gün önce trafik kazası sonucu yaranarak hastaneye kaldırılan partililerini ziyaret etti.

Tokat'tan Ankara'ya gitmekte olan Tokat'ın Pazar İlçesi'ne bağlı Üzümören Beldesi Belediye Başkanı Ali Çağlar'ın (49) makam otomobili, Kırıkkale-Ankara Karayolu'nun 14. kilometresindeki Irmak Beldesi çıkışında önce yol kenarındaki bariyerlere daha sonra ise orta refüje çarpmış, kazada sürücü belediye başkanı ile birlikte aynı otomobilde bulunan Tokat'ın Pazar İlçesi AK Parti İlçe Başkanı Ali Rıza Şen (56) ile Ahmet Demirel (51), Salih İlker (55) ve Hasan Eker (58) yaralanmıştı. Tedavilerinin ardından Ali Rıza Şen ve Salih Eker taburcu olurken, Üzümören Beldesi Belediye Başkanı Ali Çağlar, Ahmet Demirel ve Hasan Eker ise halen Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde tadavileri sürüyor.

AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel hastaneye gelerek Hastane Başhekimi Dr. Tekin Akça ve Hastane yöneticisi Dr. Osman Acar'dan yaralılar hakkında bilgi aldı, yaralılarla sohbet ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

AK Parti Tokat Milletvekili Yüksel, "Hastanede yatan hastalarımıza acil şifalar diliyor, burada görev yapan sağlık personeli ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Hastalarımızla çok yakından ilgileniyorlar. Tarfikte biraz daha özen ve biraz daha dikkat diyoruz. İnşallah hiç kimsenin bir daha böyle kaza yaşamamasını arzu ediyorum. Yaralılardan 2. daha taburcu olurken 1 yaralımız hastanede bir hafta daha tedavisi devam edecek" şeklinde konuştu.

Ziyarete, AK Parti Kırıkkale il yönetiminden yetkililer ile Türkiye Gazetesi Kırıkkale İl Temsilcisi Gültekin Yiğit ve

hastanedeki diğer yöneticiler de eşlik etti. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Yüksel'den Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement