Minik Tekvandocular Kaymakam Amcalarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Minik Tekvandocular Kaymakam Amcalarını Ziyaret Etti

Minik Tekvandocular Kaymakam Amcalarını Ziyaret Etti

Bursa Tekvando İl Spor Temsilciliği ve Mudanya Halk Eğitim İlçe Müdürlüğü’nün birlikte tertiplediği “Halk Eğitimler Arası 23 Nisan Tekvando Egemenlik Kupası“ sonrası minik sporcular Kaymakam Orhan Çiftçi’yi ziyaret edip kuplarını takdim etti.

28.04.2015 20:18

Bursa Tekvando İl Spor Temsilciliği ve Mudanya Halk Eğitim İlçe Müdürlüğü'nün birlikte tertiplediği "Halk Eğitimler Arası 23 Nisan Tekvando Egemenlik Kupası" sonrası minik sporcular Kaymakam Orhan Çiftçi'yi ziyaret edip kuplarını takdim etti.

Tekvando antrenörü ve Mudanya Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hasan Torun, "23 Nisan Halk Eğitimler Arası Tekvando Festivali" ne katılan minik sporcularla birlikte kazandıkları kupaları Mudanya Kaymakamı Çiftçi'ye takdim etti. Halk Eğitim Müdürü Remzi Ataman ve sporcu ailelerin hazır bulunduğu ziyarette öğrenciler, Gökçeada'da yapılacak kamp için destek istedi. Mudanya Kaymakamı Çiftçi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencilerden çok çalışıp branşlarında Türkiye'yi uluslararası müsabakalarda temsil etmelerini istedi. Gökçeda kampı için elinden gelen desteği vereceğini söyledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Tekvandocular Kaymakam Amcalarını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement