Muharrem İnce, Rize'de: "Türkiye'nin Umuda İhtiyacı Var" - Son Dakika
Yerel

Muharrem İnce, Rize'de: "Türkiye'nin Umuda İhtiyacı Var"

Memleket Partisi Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce; “Türkiye’nin bir umuda ihtiyacı var. Türkiye’nin yeni söylemlere ihtiyacı var. Biz bu ülkede üretimi arttıracağız. Tarımı destekleyeceğiz. Eğitimin niteliğini yükselteceğiz. Mültecileri göndereceğiz. Yargıyı bağımsız tarafsız, hızlı, etkin, adil bir konuma getireceğiz. Biz bunları gerçekleştireceğiz. İşimizin zor olduğunu biliyoruz… Biz doğru bildiğimiz yolda ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

14.04.2023 17:16  Güncelleme: 17:42

Memleket Partisi Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce; " Türkiye'nin bir umuda ihtiyacı var. Türkiye'nin yeni söylemlere ihtiyacı var. Biz bu ülkede üretimi arttıracağız. Tarımı destekleyeceğiz. Eğitimin niteliğini yükselteceğiz. Mültecileri göndereceğiz. Yargıyı bağımsız tarafsız, hızlı, etkin, adil bir konuma getireceğiz. Biz bunları gerçekleştireceğiz. İşimizin zor olduğunu biliyoruz… Biz doğru bildiğimiz yolda ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce; Rize'de aday tanıtım toplantısına katıldı. İnce, burada şunları söyledi:

"21 yılda anayasayı değiştirdi. Yargıyı ele geçirdi. Medyayı susturdu. Sayısız imar affı çıkardı. Şimdi imar affının yanlış olduğunu söylüyor. Aklına, 21 yıl sonra mülakatları kaldırmak gelmiş. Biz bunu söylüyorduk. 'Mülakat içeri girerse, liyakat dışarı çıkar' diyorduk. Bunları söyledik.

Depremde çadır satıldı, bu memlekette. Utanmazlıkta zirvedir. O Kızılay Başkanı, hala orada duruyor. Bunlardan kurtulalım. Bunlardan kurtulurken, çözüm Erdoğan'ın eskileri mi? Davutoğlu mu, Babacan mı, Sadullah Ergin mi? Erdoğan ile de olmaz, Erdoğan'ın eskileri ile de olmaz.

Sayın Kılıçdaroğlu diyor ki, 'Bu milletin 418 milyar dolarını çaldılar, bunu geri alacağım' diyor. Benim elimde öyle bir rakam yok. Eğer doğruysa ben de geri alacağım, söz veriyorum…. Bu 418 milyar dolar para, son 4 yılda mı çalındı? 21 yılda mı? Niye 4 yıl mı, 21 yıl mı diye soruyorum. Çünkü Babacan ile Davutoğlu 17 senesinde var bu işin. 4 senesinde yok. Yani Babacan paranın başındaydı. Maliyenin, Hazinenin başındaydı. Bu paralar son dört senede mi çalındı? 21 senede mi çalındı? Peki bu paraları geriye alacaksan Babacan'ın döneminde çalınan paraları alacak geri alacak mısın? Davutoğlu'nun döneminde çalınanları geriye alacak mısın? Alacaksan Cumhurbaşkanlığı yardımcından nasıl alacaksın? Bu sorunun cevabını istiyorum. Ben hepsini geri alacağım merak etme. 21 yılı. Gerçekten bu soruyu merak ediyorum. Son dört yılda mı çalındı 21 yılda mı çalındı?

Türkiye'nin bir umuda ihtiyacı var. Türkiye'nin yeni söylemlere ihtiyacı var. Biz bu ülkede üretimi arttıracağız. Tarımı destekleyeceğiz. Eğitimin niteliğini yükselteceğiz. Mültecileri göndereceğiz. Yargıyı bağımsız tarafsız, hızlı, etkin, adil bir konuma getireceğiz. Biz bunları gerçekleştireceğiz. İşimizin zor olduğunu biliyoruz. Şeytan taşlamaktan tavaf edemiyoruz. İşimiz zor. İftiralar tehditler karalamalar sahte belgeler havalarda uçuşuyor. Ama bunlara boyun eğeceğimizi zannediyorlar. Asla boyun eğmeyeceğiz asla. Biz doğru bildiğimiz yolda ilerlemeye devam edeceğiz."

Muharrem İnce, Rize\'de: "Türkiye\'nin Umuda İhtiyacı Var"
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Muharrem İnce, Rize'de: 'Türkiye'nin Umuda İhtiyacı Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement