MÜSİAD Başkanı Şanlı Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

MÜSİAD Başkanı Şanlı Aday Adaylığını Açıkladı

MÜSİAD Başkanı Şanlı Aday Adaylığını Açıkladı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) başkanı İsmail Şanlı'nın milletvekili aday adaylığını açıkladı.

27.02.2015 01:04

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) başkanı İsmail Şanlı'nın milletvekili aday adaylığını açıklaması, iş çevrelerinde olumlu karşılandı.

Barış elçisi ünvanıyla bilinen merhum Sait Şanlı'nın oğlu İsmail Şanlı'nın milletvekili aday adaylığıyla ilgili görüşlerini açıklayan vatandaşlar ve bazı iş çevreleri, Şanlı'nın Diyarbakır'ın sorunlarını yakından bilen birisi olduğunu dile getirdiler.

Görüşlerini belirten vatandaşlar şu görüşleri dile getirdiler:

"Barış güvercini merhum Sait Şanlı'nın Diyarbakır ve bölgemiz için yaptıkları ortada. Diyarbakır Kasaplar ve Besiciler Odası Başkanı ve Aynı zamanda Liceliler yardımlaşma ve dayanışma derneği başkanı olarak unutulmaz hizmetler veren merhum Sait Şanlı bizlere pırlanta gibi evlatlar bıraktı. Özellikle kan davalı aileleri barıştıran, Fransız Haber Ajansı tarafından nobel barış ödülüne aday gösterilen merhum Sait Şanlı'nın vefatından sonra bayrağı devralan oğlu İsmail Şanlı, aynı şekilde çalışmalarına devam ediyor. Ekonomik durumu elverişli olmayan ailelere yönelik yaptığı yardımlarla tanıdığımız bu hayırsever kardeşimizin milletvekili aday adaylığının hayırlı olmasını diliyoruz"

Şanlı: Projelerimizi Gerçekleştirmek İçin Milletvekilliğine Talip Oldum

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı İsmail Şanlı ise, "Bağrından çıktığı mukaddes kent Diyarbakır'a ve kadir şinas hemşerilerime daha üst platformlarda hizmet edebilmek için milletvekilliğine talip oldum. MÜSİAD başkanı olarak edindiğim bilgi, birikim ve tecrübelerimi, sinesinden çıktığım bu kadim kentin hizmetine sunmak istiyorum. Özellikle iş camiasına yönelik olarak, sorunlara kalıcı ve köklü çözümler üretecek projelerimi gerçekleştirmek en büyük hedeflerimden biri Ayrıca, barış süreci başta olmak üzere kentimizin siyasal, sosyal, kültürel konularda hak ettiği noktalara gelebilmesi, turizm pastasından hak ettiği payı alabilmesi noktasında hepimize büyük görevler düşüyor. Diyarbakır'ın teşvik ve hibelerden çok daha fazla miktarlarda yararlanabilmesi, hatta bu konularda pilot bölge olarak seçilmesi gibi projelerimiz var. Bunun yanı sıra küçük çaplı işletmelere can suyu şeklinde faizsiz veya oldukça düşük faiz oranlarıyla krediler tahsis ettirmek de hedeflerim arasında yer alıyor.

Diyarbakır, Türkiye'nin Ortadoğu'ya Açılan Kapısı Olabilir

Diyarbakır, İlimiz Türkiye'nin Ortadoğu'ya açılan kapısı olabilir. Ama öncelikle barış sürecinin nihai sonuca ulaşabilmesi noktasında hepimize son derece önemli görevler düşüyor. Güneş, doğudan doğar. Huzur ve güven ortamı, yerli ve yabancı yatırımcı ve sanayiciyi kentimize ve bölgemize çeker. Huzurun devam etmesi bölgemizi her yönden kalkındırır. İnşallah, seçim sonuçları başlatılan devrim niteliğindeki reformların devamı nezdinde olur. Böylelikle zaman kaybetmeksizin, çalışmalar devam eder. İlimiz ve bölgemiz açısından barış süreciyle beraber muazzam bir iklim yaşıyoruz. Her şeyden önce akan kanın durması, anaların gözyaşlarının dinmesi, bizim açımızdan en büyük kazançtır. Esas olan insan hayatının güvenliği tesis edilince, ekonomik göstergeler de pozitife doğru dümen kırmaya başladı. Bununla birlikte ortaya çıkan motivasyon hepimize şevk verdi"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel MÜSİAD Başkanı Şanlı Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • x: Bi sen eksiktin. Sende ol adli emanetteki uyuşturucu lari rahat calip sat ne dedigimi ii biliyosun 1 2 Yanıtla

Advertisement