Müsiad Yönetiminden AK Parti Malatya Kadın Kolları'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Müsiad Yönetiminden AK Parti Malatya Kadın Kolları'na Ziyaret

Müsiad Yönetiminden AK Parti Malatya Kadın Kolları\'na Ziyaret

AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, MÜSİAD bünyesinde kadın birimi de istediklerini söyledi.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Malatya Kadın...

27.11.2013 15:15

AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, MÜSİAD bünyesinde kadın birimi de istediklerini söyledi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt'u ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Emine Akkurt, "MÜSİAD'ın yeni yönetiminde 'hayırlı olsun' ziyareti yapmıştık. Yeni yönetim iade-i ziyarette bulundular, kendilerini teşekkür ediyorum. MÜSİAD'ı, Türkiye genelinde olduğu gibi Malatya'da da önemli bir sivil toplum kuruluşu olarak görüyoruz. Genç MÜSİAD birimleri var ancak kadın teşkilatlarını görmek istiyoruz. Çünkü artık iş kadınlarımız da artmaya başladı" ifadelerini kullandı.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ise, "Anadolu'daki iş adamlarının sermayelerini büyütüp, Türkiye'nin gayri safi milli hasılasına katkıda bulunmaktadır. Sosyal görevlerimizden biri de raporlar hazırlayarak hükümetin ilgili birimlerine sunmaktır. Bu nedenle siyasi iktidarla sürekli istişareler içerisinde bulunuyoruz" şeklinde konuştu.

Balin, MÜSİAD tarafından yeni çıkarılan Çerçeve isimli dergiyi Akkurt'a verdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad Yönetiminden AK Parti Malatya Kadın Kolları'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement