Mustafa Takmaklı ve Eşi İftar Yemeği Verdi - Son Dakika
Yerel

Mustafa Takmaklı ve Eşi İftar Yemeği Verdi

Mustafa Takmaklı ve Eşi İftar Yemeği Verdi

Kimya sektöründe Türkiye’nin öncü firmaları arasında yer alan USK Selüloz’un sahipleri tarafından Nazilli’de iftar yemeği düzenlendi.

11.06.2017 13:28

Kimya sektöründe Türkiye'nin öncü firmaları arasında yer alan USK Selüloz'un sahipleri tarafından Nazilli'de iftar yemeği düzenlendi. Siyaset, protokol ve iş dünyasının önde gelen isimleri başta olmak üzere yaklaşık bin 500 davetlinin katıldığı iftar yemeğinde oldukça renkli geçti.

Aydın Umurlu Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetini sürdüren USK Selüloz Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Takmaklı ve eşi Aslı Özdin Takmaklı'nın ev sahipliğini yaptığı iftar yemeğine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık başta olmak üzere AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Ramazan Satılmış, AK Parti önceki dönem Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Merkezi Ankara'da bulunan Nazillililer Derneği Başkanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal'ın Kayınpederi Hasan Özdin, Nazilli ve çevre illerden gelen iş, siyaset ve STK'ların tanınmış isimleri katıldı.

İftar yemeği ve davet hakkında bir açıklama yapan Aslı Özdin Takmaklı, "Ramazan Ayının birleştirici ruhu vesilesiyle tüm dost ve akrabalarımızla bir araya geldiğimiz için çok mutluyuz. Ayrıca ahirete intikal etmiş aile büyüklerimizin ruhuna okunan duaların da kabul olmasını diliyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mustafa Takmaklı ve Eşi İftar Yemeği Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement