Narlıdere Belediyesi, Acil İhtiyaç Duyulan Nebulizatörleri Deprem Bölgesine Ulaştırdı - Son Dakika
Yerel

Narlıdere Belediyesi, Acil İhtiyaç Duyulan Nebulizatörleri Deprem Bölgesine Ulaştırdı

Narlıdere Belediyesi, Acil İhtiyaç Duyulan Nebulizatörleri Deprem Bölgesine Ulaştırdı

Narlıdere Belediyesi ekipleri, Hatay Antakya’da yaşayan kistik fibrozis hastası yurttaşlara acil ihtiyaç duydukları nebulizatörleri ulaştırmayı başardı.

09.02.2023 17:36  Güncelleme: 17:57

Narlıdere Belediyesi ekipleri, Hatay Antakya'da yaşayan kistik fibrozis hastası yurttaşlara acil ihtiyaç duydukları nebulizatörleri ulaştırmayı başardı.

Depremin yaralarını sarmak için afet bölgesine giden belediye ekipleri, depremle sarsılan Hatay Antakya'da yaşayan kistik fibrozis hastası Mila Atahan ve Öykü Köse'nin ailelerine acil ihtiyaç duydukları nebulizatörleri ulaştırdı.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin belediye ekiplerine teşekkür ederek, "Narlıderemizde her bir insanımız özveriyle deprem bölgesine yardım edebilmek için canını dişine takıyor. Bölgeye jeneratör ve acil ihtiyaç malzemesi götürmek için yola çıkan ekibimiz de kistik fibrozis iki yurttaşımıza acil ihtiyaç duydukları nebulizatörleri ulaştırdı. Afetzede vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, ekiplerimize teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki dayanışma ile bu zor günleri de hep birlikte atlatacağız" diye konuştu.

Narlıdere Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü İnşaat Mühendisi Kaan Köfteci, ilçeden yola çıkmadan önce ilk hedeflerinin Gaziantep olduğunu paylaşarak, şunları söyledi:

"AİLEYE EN KISA SÜREDE ULAŞTIK"

"Afet bölgesine jeneratör ve acil ihtiyaç malzemesi göndermek için yola çıkmak üzereydik. Bir vatandaşımız bizlere ulaşarak Hatay Antakya'da yaşayan kistik fibrozis hastası iki yakının acil olarak nebulizatöre ihtiyaç duyduğunu ancak, kendilerinin ulaştırma imkanı olmadığını söyledi. Biz de bu nedenle rotamızı değiştirerek Gaziantep yerine Hatay Antakya'ya gitmeye karar verdik ve gidebildiğimiz en kısa sürede nebulizatörleri aileye teslim ettik. Aileye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Depremin yaralarını sarmak için elimizden geleni yapıyoruz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Narlıdere Belediyesi, Acil İhtiyaç Duyulan Nebulizatörleri Deprem Bölgesine Ulaştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement