Oda Başkanlarından Emniyete Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Oda Başkanlarından Emniyete Ziyaret

Oda Başkanlarından Emniyete Ziyaret

Sungurlu Esnaf Oda Başkanları, İstanbul’da gerçekleşen alçak terör eyleminde hayatını kaybeden şehit polislerimiz için İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek taziye ziyaretinde bulundu.

16.12.2016 12:19

Sungurlu Esnaf Oda Başkanları, İstanbul'da gerçekleşen alçak terör eyleminde hayatını kaybeden şehit polislerimiz için İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek taziye ziyaretinde bulundu.

Sungurlu Esnaf Oda Başkanı Alaattin Kayaer, Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Osman Aşutoğlu, Sungurlu Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Hacı Karatekin ve Sungurlu Terziler ve Berberler Odası Başkanı Mutlu Karslı, Sungurlu Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Erdal Kolaylı, Vodafone Arena Stadyumu yakınlarında ve Maçka Parkı'nda gerçekleştirilen terör saldırılarını lanetlediğini belirttiler.

Sungurlu İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan'ı makamında ziyaret eden Oda başkanları, İstanbul'daki saldırıda şehit olan polisler için başsağlığı dileklerini ilettiler.

Türk Polisi ve askerine her zaman, her türlü desteğe hazır olduklarını belirten Başkanlar, "Türk Milleti bunun üstesinden gelecektir. Allah Devletimize zeval vermesin" şeklinde konuştular. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oda Başkanlarından Emniyete Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement