Ortekin'in Tedavisi Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Ortekin'in Tedavisi Devam Ediyor

Ortekin\'in Tedavisi Devam Ediyor

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Oğurlu, İlhami Ortekin ve kayınvalidesinin yoğun bakımda tedavilerinin devam ettiğini belirtti.

05.03.2013 13:40

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Oğurlu, İlhami Ortekin ve kayınvalidesinin yoğun bakımda tedavilerinin devam ettiğini belirtti.

ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Oğurlu, geçtiğimz hafta Pazartesi günü evinde meydana gelen yangından son anda kurtarılan Aydın eski Belediye Başkanı İlhami Ortekin ve kayınvalidesi Fatma Kurt'un sağlık durumları hakkında bilgi verdi. Fevziye Ortekin'in ölüm haberinin halen eşi ve annesine söylenmediğini belirten Oğurlu, "İlhami Bey, dumandan etkilendiği için yoğun bakım ünitesinde gözlem altında tutuyoruz. Yangında akciğeri etkilenmiş ve sigara tüketen bir kişi olduğu için bir takım önlemler almak zorundayız. Hastamızı ara ara solunum cihazına bağlayıp solunum desteği sağlıyoruz. Zehirlenmelerin ileriye dönük sonuçları olabiliyor. Tedaviye olumlu cevap vermesi halinde eski sağlığına kavuşacağını düşünüyoruz" dedi.

Kayınvalide Fatma Kurt'un durumunun Ortekin'e göre daha ciddi olduğunu açıklayan Doç. Dr. Mustafa Oğurlu, Kurt'un sürekli olarak solunum cihazına bağlı tutulduğunu kaydetti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortekin'in Tedavisi Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement