Özel Sanko Okullarının Masa Tenisi Başarısı - Son Dakika
Yerel

Özel Sanko Okullarının Masa Tenisi Başarısı

Özel Sanko Okullarının Masa Tenisi Başarısı

Özel Sanko Okulları öğrencileri, Gaziantep’in kurtuluşunun 92. yıl dönümü dolayısıyla Şahinbey Belediyesi tarafından il genelinde düzenlenen ‘Masa Tenisi Turnuvası’nda önemli dereceler kazanarak, ödül aldı.

27.12.2013 09:59

Özel Sanko Okulları öğrencileri, Gaziantep'in kurtuluşunun 92. yıl dönümü dolayısıyla Şahinbey Belediyesi tarafından il genelinde düzenlenen 'Masa Tenisi Turnuvası'nda önemli dereceler kazanarak, ödül aldı.

Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, Karataş Spor Salonu'nda farklı kategorilerde yapılan turnuvanın, 650 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildiğini anımsatarak, "Turnuvada Özel Sanko Okulları, genç erkek, yıldız erkek, küçük erkek ve minik erkek takımları olarak 25 öğrenci ile temsil edildi" dedi.

Küçük Erkekler kategorisinde yarışan İnanç Çerkezoğlu, Yakup Keskin, Sami Kudret Orhan, Emir Kerestecioğlu ve Yavuz Burak Şahin'in, il birincisi olarak kupa ve masa tenisi masası ile ödüllendirildiğini kaydeden Köylüoğlu, "Kamer Saraçlar, Yusuf Vural, Onur Sümer Egemen ve Arslancan Yenigün'den oluşan Genç Erkekler il ikincisi olurken, Emre Gözütok, Kaan Alacakurt ve Emir Apa ise Yıldız Erkekler kategorisinde il ikincisi oldu" şeklinde konuştu.

Genç Erkekler Ferdi kategorisinde il birincisi olan Kamer Saraçlar'ın notebook, Küçük Erkekler Ferdi kategorisinde il birinciliği elde eden İnanç Çerkezoğlu'nun ise bisikletle ödüllendirildiğine dikkati çeken Köylüoğlu, Yıldız Erkekler Ferdide Emre Gözütok'un il dördüncüsü, Büyük Erkeklerde Özel Sanko Okulları Tenis Antrenörü İbrahim Akbağ'ın il ikincisi olduğuna vurgu yaptı.

Turnuvada sergiledikleri başarılı performanstan dolayı öğrencilerini ve emeği geçen antrenör ve öğretmenlerini kutlayan Köylüoğlu, "Her zaman dile getiriyorum; akademik başarı, sosyal, sportif ve sanatsal çalışmalarla sağlanır" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel Sanko Okullarının Masa Tenisi Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement