Parlak'a Köy Ziyaretlerinde İlgi - Son Dakika
Yerel

Parlak'a Köy Ziyaretlerinde İlgi

Parlak\'a Köy Ziyaretlerinde İlgi

Ak Parti Bağlar Belediye Başkan Adayı Alaattin Parlak, ilçe genelinde köy ziyaretlerine devam ediyor.

03.03.2014 13:45

30 Mart seçim startını 30 günden bu yana veren Bağlar Belediye Başkanı Alaattin Parlak, seçim gezisi kapsamda Karacadağ bölgesinde taziye ve köy ziyaretlerinde bulundu. Beraberinde Ak Parti Bağlar Belediye Meclis Üyeleri Kazım Aktar, Hazım Gönen, Murat Aksoy ve bir grup partili ile ziyaretler gerçekleştiren Alaattin Parlak'a, köylüler büyük ilgi gösterdi.

Köyde bulunan bütün haneleri ve köy muhtarlarını ziyaret eden Alaattin Parlak ve beraberindekiler, daha sonra köy odasına geçerek, bir süre köylülerle sohbet etti. Diyarbakır ve bölge insanının konukseverliğinin ve kadirşinaslığının bütün dünyada örnek olarak alındığını belirten Alaattin Parlak şunları söyledi:

"Takdir edileceği gibi, Ak parti iktidarı döneminde köylerimize büyük hizmetler yapıldı. Altyapı, su, yol ve eğitim konularında ülkemizin en ücra noktalarına bile ulaşıldı. Ancak tabii ki bu yapılanları hiç bir zaman yeterli görmüyoruz. Zaten sayın başbakanımız da sık sık bu konuya vurgu yaparak, durmaksızın çalışmamız ve yolumuza devam etmemiz gerektiğini belirtiyor. Sadece ülkemizi değil, neredeyse bütün dünyayı bir uçtan bir uca dolaşan ve buralarda temaslarda, istişarelerde bulunan başbakanımız, bu konuda aynı zamanda bütün teşkilata da emsal teşkil ediyor"

KÖYLERİMİZİN SORUNLARI VE BU SORUNLARIN KALICI VE KÖKLÜ ÇÖZÜMLERİNE VAKIFIZ

"Bizler de bu şevk ve azimle, ilimizin en ücra noktasında bulunan köy ve yerleşim birimleriyle sık sık temaslar kurarak, onların her türlü sorun ve ihtiyaçlarının çözümü noktasında çaba sarfediyoruz" diyen Bağlar Belediye Başkan Adayı Parlak,"Uzun yıllardır aktif siyasetin içinde olan, bir çok sivil toplum kuruluşunda üst düzey yöneticilik yapmış, köylerimizin sorunlarına ve bu sorunların çözüm yollarına vakıf biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki, Diyarbakır ilimiz Ak parti belediyecilik anlayışı ile hak ettiği ve özlemini duyduğu hizmetlere kavuşacak. Artık, Bağlar'da söylem değil, icraat zamanı gelmiştir. Bir uçtan bir uca ilçemizi bütün mahalle ve köyleriyle tarayıp, acil bir ihtiyaç listesi çıkardık. Sorunları yerinde tespit ederek, çözümlerimizi o mahalle ve köyün halkıyla beraber el ele verip, istişareler yaparak çözeceğiz" diye konuştu.

Alaattin Parlak ve beraberindekileri ağırlayan köy sakinleri ise, Ak partinin 11 yıldan bu yana yaptığı icraatların takdire şayan olduğunu belirterek, "Bizler seçimden seçime değil, her zaman yanımızda olan, sorunlarımıza çareler üretmeye çalışan yöneticiler istiyoruz. Ak parti iktidarı döneminde bunu fazlasıyla yaşadık" şeklinde görüşlerini dile getirdiler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Parlak'a Köy Ziyaretlerinde İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement