Pazarlar'da Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Pazarlar'da Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Pazarlar\'da Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde Kaymakam İshak Çınar’ın başkanlığında 30 Mart tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

17.02.2014 10:45

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde Kaymakam İshak Çınar'ın başkanlığında 30 Mart tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

Pazarlar Kaymakamlığı toplantı salonunda yapılan seçim güvenliği toplantısına, İlçe Emniyet Amiri Fikret Gün, AK Parti İlçe Başkanı Hakan Karahan, CHP İlçe Başkanı Alaaddin Kandemir, MHP İlçe Başkanı Osman Ünal ve Sadet Partisi ilçe Başkanı Bilal Selçuk katıldı.

Yerel seçimleri sürecindeki çalışmaların ele alındığı toplantıda, geçmiş yıllarda yapılan seçimler gözden geçirilerek, seçimlerin huzur ve güven ortamı içerisinde yapılabilmesi ve mevcut eksikliklerin tamamlanması için görüş alış- verişinde bulunuldu.

Pazarlar Kaymakamı İshak Çınar, yerel seçimlerinin huzur ve güven ortamında geçmesi için gerekli tüm çalışmaların titizlikle takip edileceğini ve gerekli önlemlerin alınmaya devam edileceğini belirtti. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazarlar'da Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement