Pazaryeri ilçesinde asfalt çalışmaları devam ediyor - Son Dakika
Yerel

Pazaryeri ilçesinde asfalt çalışmaları devam ediyor

Pazaryeri ilçesinde asfalt çalışmaları devam ediyor

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde Karayolları 14 Bölge Müdürlüğü tarafından bozulan ana caddelerde asfalt döküm çalışmaları öncesinde trimer aracı ile asfalt kazıma işlemi yapılıyor. Gece çalışmalarıyla trafik akışının ve esnafın etkilenmemesi sağlanıyor. Belediye Başkanı Zekiye Tekin, çalışmaları yakından takip ediyor ve halktan özür diliyor. Çalışmaların ilçenin ulaşımını daha konforlu hale getireceği belirtiliyor.

13.09.2023 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde Karayolları 14 Bölge Müdürlüğünce çeşitli nedenlerle bozulan ana caddelerde asfalt döküm çalışmaları öncesinde trimer aracı ile asfalt kazıma işlemi yapılıyor.

İlçede bulunan Bahattin Şeker, Bursa caddeleri ile Bursa karayolunda ki trafik akışını ve esnafının etkilenmemesi için çalışmalarını gece sürdüren ekipler, frezeleme ve kazıma, trimer uygulaması tamamlanan kısımlarda sıcak asfalt serilimi gerçekleştiriyor. Pazaryeri ilçesinde yaklaşık iki bin 500 metre yolun karayolları ekiplerince trimer uygulaması yapılıp sıcak asfalt ile kaplanacağını söyleyen Belediye Başkanı Zekiye Tekin ekiplerin çalışmasını yakından takip ediyor.

"Daha konforlu bir ulaşım adına yapılan bu çalışmalar nedeniyle ilçe halkımıza verdiğimiz rahatsızlık için özür diyorum"

Pazaryeri ilçesinde çalışma yapılan caddelerin Bursa ile Bilecik arasında alternatif güzergah yol olarak kullanıldığından çok sık deforme olduğunu dile getiren Başkan Tekin, "Çeşitli nedenlerle bozulan ilçemizdeki ana caddelerimizde asfalt döküm çalışmaları öncesinde trimer aracı ile asfalt kazıma işlemi yapılıp sıcak asfalt seriliyor. Kanalizasyon ve yağmur suyu geçişlerini de ekiplerimiz çalışmalarını devam ettiriyor. Desteklerinden dolayı Bilecik Milletvekilimiz Halil Eldemir ve AK Parti Bilecik İl Başkanımız Serkan Yıldırım, adına teşekkür ediyoruz. İlçemizi girişinden çıkışına kadar çiçek gibi yapacağız demiştik. Sözümüzü yerine getirmiş oluyoruz. Daha konforlu bir ulaşım adına yapılan bu çalışmalar nedeniyle ilçe halkımıza verdiğimiz rahatsızlık için özür diyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazaryeri ilçesinde asfalt çalışmaları devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement