Sağlıkçılar da Yarışacak - Son Dakika
Yerel

Sağlıkçılar da Yarışacak

Sağlıkçılar da Yarışacak

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği, çalışanlara kurumsallık, inovasyon, yenilikçilik ve değişim bilincini arttırmak amacıyla ’Fikrine sağlık’ isimli yarışması düzenliyor.

15.08.2014 12:03

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği, çalışanlara kurumsallık, inovasyon, yenilikçilik ve değişim bilincini arttırmak amacıyla 'Fikrine sağlık' isimli yarışması düzenliyor.

Yapılan açıklamada, "Sağlık sektörü teknoloji kullanımı, tıp bilimlerinde gelişmeler ve insan odaklı uygulamalar alanında hızla gelişmekte ve değişime uğramaktadır. Yıllar içerisinde birçok hastalığın teşhis ve tedavisinde gelişmeler olmuş; böylece daha önceden tedavisi imkansız görülen birçok hastalığın tedavisi mümkün olmaktadır. Kişilerin hastalıktan etkilenme ve rahatsızlıklarının azaltılmasında da önemli mesafeler kat edilmiştir.İnsan odaklı yaklaşımla da hem hasta hem de çalışan memnuniyeti ön plana çıkmıştır. Hastanelerde özellikle engelliler ve hastalara yönelik çalışmalarla hastaların hastaneye ulaşımı, bekleme, hasta odaları ve diğer mekanlarda yapılan yenilikçi uygulamalarla hasta memnuniyeti hızla artmıştır. Çalışanlara verilen eğitimler, çalışma ortamlarında yapılan değişikliklerle de çalışanların memnuniyeti arttırılmıştır" denildi.

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Mithat Ekici, projelerden uygulamaya değer olanların da uygulamaya konulacağını belirtti. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlıkçılar da Yarışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement