Fatma Şahin "Hedef Çözüm Süreciydi" - Son Dakika
Yerel

Fatma Şahin "Hedef Çözüm Süreciydi"

Fatma Şahin "Hedef Çözüm Süreciydi"

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Fatma Şahin, son küresel operasyonun asıl hedefini Kanal 5'te açıkladı.

22.01.2014 14:00

Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı ve AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Fatma Şahin, son küresel operasyonun asıl hedefini Kanal 5'te açıkladı. Şahin, "Birileri karanlık odalarda oturup farklı planlar yapabilir. Yapıyorlar da. Son örneği 17 Aralık operasyonu. Asıl hedef ise Çözüm Süreci" dedi.

Gazeteci Yazar Aslan Değirmenci'nin Kanal 5'te sorularını cevaplandıran AK Parti'den Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Fatma Şahin, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.

DÜĞÜMÜ MİLLET ÇÖZECEK

Türkiye'nin küresel bir operasyonla karşı karşıya olduğunu ifade eden Fatma Şahin, "3 genel, 2 yerel seçim ve 2 referandum yaşadık. Ne zaman bir sıkıntı olsa düğümü hep millet açtı. 30 Mart günü de öyle olacak. Milletin sağduyusu kazanacak. Yerel seçim, seçim olmaktan çıktı. Uluslararası alanda Türkiye ile hesabı olanların bir itibarsızlaştırma operasyonu başladı. Tüm bu yaşananların ve yaşatılanların asıl hedefi çözüm süreci" diye konuştu.

KARDEŞLİĞİMİZİ HEDEF ALIYORLAR

"Yaklaşık bir yıldır kan akmıyor, göz yaşı durdu. Bu çok önemli ve devam etmelidir" diyen Fatma Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türk-Kürt düşmanlığı isteyenler, kan üzerinden gerilim çıkartmayı planlıyorlar. Biz kardeşlik hukuku ve inancımız gereği ırkçılığı kabul etmediğimizi ilan ederek çözüme odaklandık. ve adım adım süreci ilerlettik. İstikrarsızlık isteyenlere inat 'önce insan' diyerek projelerden geri adım atmadık. Birileri karanlık odalarda oturup farklı planlar yapabilir. Yapıyorlar da. Son örneği 17 Aralık operasyonu. Asıl hedef ise Çözüm Süreci. Kardeşliğimizi hedef alıyorlar."

TUZAKLARINA GÖMÜLECEKLER

Tüm tuzakları milletin bozacağını kaydeden Şahin, "Millet her şeyi görüyor. Ne yapılmak istendiğini de millet anlıyor. Millet çok bedel ödedi. Dik duran liderimiz, çok acı çeken Güneydoğu halkımız var. Halen ülkede huzursuzluk isteyenler de var ama karşılarında Allah'ın izniyle milleti bulacaklar. Millet oyunu bozuyor. ve bu millet çözüm sürecine, kardeşliğine sahip çıkıyor. Tabi millet onları 30 Mart'ta kendi tuzaklarına gömecek. Kazanan Türkiye olacak" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatma Şahin 'Hedef Çözüm Süreciydi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement