Salihli'de Traktör Sürücülerine Reflektör Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Salihli'de Traktör Sürücülerine Reflektör Dağıtıldı

Salihli\'de Traktör Sürücülerine Reflektör Dağıtıldı

Bu sene 25.kuruluş yıl dönümünü kutlayan Brisa, Lassa markası ile "Yola Sağlam Çık" projesi kapsamında çiftçiler ile buluşuyor.

26.09.2013 17:39

Bu sene 25. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Brisa, Lassa markası ile "Yola Sağlam Çık" projesi kapsamında çiftçiler ile buluşuyor.

Bu proje kapsamında Salihli'ye bağlı Kabazlı Köyü'nü ziyaret eden Lassa "Yola Sağlam Çık" Ekibi'nin traktör sahipleri ile buluştuğu etkinlikte, 250 adet römorka reflektör montajı yapıldı. Projenin çok faydalı olduğunu belirten traktör sahipleri, bundan böyle karanlıkta görünebilir olmak için daha dikkatli olacaklarını söylediler.

Proje ile ilgili olarak konuşan Brisa Tüketici Ürünleri Pazarlama Direktörü Egemen Atış, Brisa'nın sosyal sorumluluklarının bilincinde bir kurum olarak özellikle sürüş emniyeti konusunda farkındalık yaratmak amacıyla pek çok proje yürüttüğünü belirtti. Atış "2010 yılından beri Lassa markamızla ağır ticari araç sahiplerine yönelik olarak her yıl düzenlediğimiz "Yola Sağlam Çık" projesini, bu sene çok önem verdiğimiz tarım grubu için de hayata geçirdik. Bu projemizle bir kazayı bile engelleyebilirsek mutlu olacağız. Öncelikli amacımız çiftçilerimizi bilinçlendirmek; çünkü onlar bu konuda tedbirli olmazlar ise kazalar devam edecektir. Biz Lassa olarak onlara bir ışık yaktık" şeklinde konuştu. Atış ayrıca, projenin başarısı doğrultusunda önümüzdeki dönemlerde de çiftçileri bilgilendirmek ve bilinçlendirmek için çeşitli çalışmalar yürütmeyi planladıklarını söyledi.

Reflektör dağıtımına Salihli İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Metin Şahin, Salihli Ziraat Odası yönetim kurulu başkan vekili Selahattin Demirtaş, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Rıza Gülmez ile köylüler katıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli'de Traktör Sürücülerine Reflektör Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement