Şanlıurfa TYB'den Bu Kez Gazeller Yükseldi - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa TYB'den Bu Kez Gazeller Yükseldi

Şanlıurfa TYB\'den Bu Kez Gazeller Yükseldi

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Şanlıurfa Şubesi, geleneksel olarak sürdürdüğü buluşmaya türkücü Cuma Sezer sayesinde eğlenceli anlar yaşadı.

18.11.2013 13:04  Güncelleme: 14:09

TYB'nin bu haftaki konukları Eğitimci-Yazar Yusuf Dursun ve türkücü Cuma Sezer oldu. Buluşmanın bu haftaki durağı bir hayli renkli görüntülere sahne oldu. TYB üyelerinin katılım gösterdiği bu haftaki buluşmada Eğitimci-Yazar Yusuf Dursun okuduğu şiirleriyle herkesi büyülerken, sanatçı Cuma Sezer de okuduğu gazel ve türküleriyle dinleyenleri adeta mest etti.

Şairlerin atışmasını andıran bir ortamın yaşandığı TYB Cuma Sohbetleri'nde Eğitimci-Yazar Yusuf Dursun, Ömer Salih Ünlü, Eyyüp Azlal, Ali Tutluoğlu, Eyyüp Azlal, Mehmet Emin Tapan karşılıklı şiirler okuyarak nazire yaparken, şiir aralarında gazel ve türküler okuyan Cuma Sezer de geceye renk kattı.
Buluşmanın ilerleyen bölümlerinde TYB Şanlıurfa Şube Başkan Vekili Dr. Mahmut Kaya, Elazığ ve Yozgat yöresinden misafirleri ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek şubenin çalışmaları konusunda bilgiler verdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Şanlıurfa TYB'den Bu Kez Gazeller Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement