Şehitlere Vefa Mevlidi - Son Dakika
Yerel

Şehitlere Vefa Mevlidi

Şehitlere Vefa Mevlidi

Yüreğir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, 15 Temmuz’da vatan hainleri tarafından düzenlenen darbe girişimini kınamak ve bu uğurda şehit düşen askerler, polis ve demokrasi şehitleri ile ebediyete intikal eden kooperatif üyelerinin anısına mevlit okuttu.

14.08.2016 15:05

Yüreğir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, 15 Temmuz'da vatan hainleri tarafından düzenlenen darbe girişimini kınamak ve bu uğurda şehit düşen askerler, polis ve demokrasi şehitleri ile ebediyete intikal eden kooperatif üyelerinin anısına mevlit okuttu.

Seyhan Oteli'nde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Yüreğir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Karabulut, darbe girişiminde bulunan vatan hainlerini şiddetle kınarken, "Devletimiz ve milletimiz bu hain ve sinsi darbe girişiminde ve sonrasında büyük bir birlik ve beraberlik örneği sunmuştur. Siyasi partilerimiz de bu birlik ve beraberliğe katkılarını koyarken Türkiye'nin bölünemeyeceği mesajını vermişlerdir. Buradan şehitlerimizi bir kez daha saygılarımla rahmetle anıyorum" dedi.

Mevlide, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın yanı sıra Esnaf Odaları Başkanı Nihat Sözütek ve oda başkanları, Güney Kooperatifler Birliği Başkanı Muhammed Yalçın ve kooperatif başkanları, emniyet müdür yardımcıları Kadir Tüylü, Özgür Bircan, Murat Yücel, Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Başmüdürü Ali Önal, Adana Müftüsü Arif Gökce, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Emine Kunt, banka temsilcileri ile çok sayıda esnaf katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitlere Vefa Mevlidi - Son Dakika


Advertisement