Sezgin Mtosb'nin Gururu Oldu - Son Dakika
Yerel

Sezgin Mtosb'nin Gururu Oldu

Sezgin Mtosb\'nin Gururu Oldu

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Sezgin Erdoğan, silahsız kendini savunma sporu olan Sambo'da Türkiye üçüncüsü oldu.
MTOSB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, MTOSB Teknik ve Endüstri...

06.11.2013 13:28

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Sezgin Erdoğan, silahsız kendini savunma sporu olan Sambo'da Türkiye üçüncüsü oldu.

MTOSB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, MTOSB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Sezgin Erdoğan, Sambo Türkiye Şampiyonası'na katıldı. Şampiyonada büyük başarı elde eden Sezgin, Ümitler 60 kilogramda Türkiye üçüncüsü olarak, MTOSB'nin gururu oldu.

Genç sporcuyu başarısından dolayı kutlayan MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Sezgin Erdoğan ve sambo sporcularını ödüllendirerek spora teşvik etti. Başkan Tekli, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmasının en etkili yolunun spor yapmaktan geçtiğinin altını çizerek, "Biz Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ne ve buradaki gençlerimize büyük önem veriyoruz. Okulumuzda yetişen gençlerin sadece eğitim hayatında değil hayatın her alanında başarılı olmaları ve topluma faydalı bireyler olarak yetişmeleri çok önemli. Bu manada Sezgin kardeşimizin yakaladığı başarı da bizim için bir gururdur. Okulumuzda yetişen çocuklarımızın gelecekte topluma faydalı bireyler olabilmesi için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Sezgin Erdoğan ve arkadaşları, MTOSB yönetiminin sanayicileri bilgilendirdiği toplantıda yaptıkları gösteri ile de büyük alkış aldı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sezgin Mtosb'nin Gururu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement