Sinop'ta Ada Koşusu ve Halk Yürüyüşü Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Sinop'ta Ada Koşusu ve Halk Yürüyüşü Yapıldı

Sinop\'ta Ada Koşusu ve Halk Yürüyüşü Yapıldı

Nuriye Levent Özgen çiftinin 5 aylık bebekleri Engin Efe, anne ve babasının kucağında 13 kilometrelik parkuru "en küçük yarışmacı" olarak tamamladı

26.10.2013 15:18

Sinop Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Herkes İçin Spor İl Temsilciliğince 2'ncisi düzenlenen ada koşusu ve halk yürüyüşü gerçekleştirildi.

İtfaiye Caddesi adliye binası önünde başlayan etkinliğin açılış konuşmasını yapan Vali Yavuz Selim Köşger, Sinop'ta ikincisi düzenlenen ada koşusu ve yürüyüşüne oldukça yoğun bir katılım olduğunu söyledi.

Sinop'ta her yaşta insanın spora ilgi gösterdiğini anlatan Köşger, "Sinop'ta sporun her dalında yaygın bir şekilde spor yapılıyor. Bu ada koşusu bize atletizme karşı yoğun bir ilgi olduğunu gösteriyor. Ayrıca önümüzdeki günlerde Cumhuriyetimizin 90. yılını da kutlayacağız. Bu nedenle anlamlı bir hafta sonundayız" dedi.

Köşger daha sonra ada koşusu ve halk yürüyüşünün startını verdi. Yaklaşık 13 kilometrelik parkurda gerçekleştirilen yürüyüş ve ada koşusu, İskele Meydanı'ndaki Atatürk anıtı önünde sona erdi.

Kucakta yarıştı

Öte yandan Nuriye-Levent Özgen çiftinin 5 aylık bebekleri Engin Efe, anne ve babasının kucağında 13 kilometrelik parkuru "en küçük yarışmacı" olarak tamamladı.

Küçük Engin'e Vali Köşger tarafından madalya ve küçük altın hediye edildi.

Yarışmada ise gençler kategorisinde erkeklerde Soner Aksu, kadınlarda Yeter Yavuz birinci oldu. 35-45 yaş kategorisinde ise erkeklerde Rasim Boyacı, kadınlarda Sennur Belge, 45 yaş üstü erkeklerde Osman Karaduman, kadınlarda Fatma Çelik birinci oldu.

Dereceye giren yarışmacılar madalya ve altınla ödüllendirildi. - Sinop

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sinop'ta Ada Koşusu ve Halk Yürüyüşü Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement