Şırnak'ta Binlerce Çocuk 23 Nisan Şenliğinde Eğlendi - Son Dakika
Yerel

Şırnak'ta Binlerce Çocuk 23 Nisan Şenliğinde Eğlendi

Şırnak\'ta Binlerce Çocuk 23 Nisan Şenliğinde Eğlendi

Şırnak'ın Silopi ilçesinde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliğine binlerce çocuk katılarak şişme oyun parkında eğlendi. Ayrıca çocuklara balon ve pamuk şekeri ikram edildi. Şenlikte müzikal illüzyon gösterisi, bubble show, sosis balon katlama show ve animasyon gösterisi yapıldı. Silopi Kaymakamı Cihat Koç, çocukların mutlu olması için bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

23.04.2023 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Silopi ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile düzenlenen şenliğe binlerce çocuk katılarak gönüllerince eğlendi.

Silopi Kaymakamlığı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilçe stadyumunda yapılan şenlikle çocuklar şişme oyun parkında gönüllerince eğlendi. Ayrıca etkinliğe katılan tüm çocuklara balon ve pamuk şekeri ikram edildi.

Silopi'de Domino Adam Çocuk Karnavalı tarafından düzenlenen müzikal, illüzyon gösterisi, bubble show, sosis balon katlama, show ve animasyon gösterisi çocuklar ve ailelerce ilgili ile izlendi. Şenlik programı ile ilgili konuşan Silopi Kaymakamı Cihat Koç, çocukların mutlu olması için bu tür etkinliklerin devam edeceğini ifade etti. Koç, "Allah sizi var etsin, geleceğimiz sissiniz. Bir selam gönderelim Cudi'de ki kahraman jandarmamıza bizi oradan izliyorlar. Hepsine selam olsun. Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Birlikte nice bayramlar görelim çocuklar. Gün sizin gününüz eğlence sizin eğlenceniz. Gönlünüzce eğlenin" dedi.

Sahada eğlenen çocuklar ise çifte bayram yaşadıklarını dile getirdi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şırnak'ta Binlerce Çocuk 23 Nisan Şenliğinde Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement