Soma'nın Gururu Oldular - Son Dakika
Yerel

Soma'nın Gururu Oldular

Soma\'nın Gururu Oldular

Soma'da Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS), Seviye Belirleme Sınavı (SBS) ve Parasız Yatılı ve Bursluluk Sınavı (PYBS)'nda bu yıl başarı patlaması gerçekleşti.

24.07.2013 18:30

Soma'da Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS), Seviye Belirleme Sınavı (SBS) ve Parasız Yatılı ve Bursluluk Sınavı (PYBS)'nda bu yıl başarı patlaması gerçekleşti.

Türkiye ve Manisa'da LYS, SBS ve PYBS'de önemli dereceler elde eden 35 öğrenci Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda düzenlenen tören ile ödüllendirildi. Törene Belediye Başkanı Hasan Ergene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Altunsoy, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hakan Işık, Celal Bayar Üniversitesi Soma Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yard. Doç Dr. Ayla Tekin, Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

SOMA, İLK DEFA TÜRKİYE 1.Sİ ÇIKARDI

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Altunsoy, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda başarılı bir eğitim yılının ardından yapılan sınavlarda önemli dereceler elde ettiklerini ifade etti. Bu başarıları sürekli hale getirmenin önemli olduğuna değinen Altunsoy, LYS ve SBS'deki başarılarını Devlet Parasız Yatılı ve Bursluluk Sınavındaki Türkiye 1.liği başarısı ile taçlandırdıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Hasan Ergene ise "Soma adına gurur verici başarılar elde eden bu öğrencileri ödüllendirmek istedik. Öğrencilerimizin başarılarında emekleri olan okul müdürleri, öğretmenlerini tebrik ediyorum. Bu başarılarda yine büyük payı olan değerli ailelerini tebrik ediyorum. İnşallah bu gençler kazandıkları okullarda da bu başarılarını devam ettirecekler ve Somamızın ismini daha yukarılara taşıyacaklardır." dedi.

Konuşmaların ardından Soma Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkılarıyla derece yapan öğrencilere ödülleri takdim edildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Soma'nın Gururu Oldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement