Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ\'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Emniyet Müdürü Yılmaz, Belediye Başkanı Dalgıç'a veda ziyaretinde bulundu.

14.02.2014 18:30

Emniyet müdürleri kararnamesiyle merkeze alınan Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Belediye Başkanı Adem Dalgıç'a veda ziyaretinde bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre,  Dalgıç'la görüşen Yılmaz, beraber çalıştıkları süre içindeki uyum için teşekkür ederek günün anısına hediye takdim etti.

Ziyaretten memnunluk duyduğunu belirten Dalgıç da, Yılmaz'a hediye vererek, kendisinin Tekirdağ'da iyi bir iz bıraktığını kaydetti.

-Yerel seçimlere doğru

AK Parti Kapaklı İlçesi Belediye Başkan adayı Ömer Karadeniz, muhtarlar ve dernek başkanlarıyla bir araya geldi.

Karadeniz, programda yaptığı konuşmada, herkese ulaşmaya ve bir araya gelmeye çalıştıklarını belirterek, Türkiye'de siyaset yapmanın çok zor olduğunu ifade etti.

Bütün partilerin amacının hizmet etmek olduğunu belirten Karadeniz, "Burada yapılacak çok iş var. Onu da AK bir belediye yapar. Çünkü bizde o güç var" diye konuştu.

Yeni projelerinin olduğunu ve bunları yakında açıklayacaklarını aktaran Karadeniz, yerel seçimin genel seçim havasında geçeceğini, herkesin Kapaklı'nın geleceğini düşünmek zorunda olduğunu ifade etti.

Artık Kapaklı'nın kazanma vaktinin geldiğini ifade eden Karadeniz, şunları kaydetti:

"Artık Kapaklı kazansın, artık siz kazanın. Bu asalak yapıya bir son verelim. Sizden sonra gelecek nesilleri de düşünmeniz gerekiyor. Biz bu makamı kendi şahsi işlerimiz için kullanmayacağız. Biz, siyaseti hizmet için yapacağız. Biz, iz bırakacak eserler yapmak istiyoruz. Makam peşinde değiliz. Ben bu konuda iddia ediyorum biz hizmet kervanıyız."

-Tekirdağ'da elektrik kesintisi

Tekirdağ'da elektrik kesintisi uygulanacak.

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre,16 Şubat Pazar günü 08.30-09.30 ve 17.30-18.30 saatleri arasında fiziki irtibat ayrımı bağlantısı nedeniyle Çorlu ilçesine bağlı, Türkgücü köyü yolu üzeri, Öncü grup, Örmak tekstil, Çorlu gıda toptancıları, Karper ve civarında enerji kesintisi yapılacak.

Açıklamada, 16 Şubat Pazar günü ise 09.00 ile 11.00 saatleri arasında Uğurludere DM'11'den Burak Alüminyum çıkışı kesici değişimi nedeniyle Muratlı ilçesine bağlı Burak Aluminyum-Atahan Tekstil'de elektrik kesintisi uygulanacak. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement