Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç'tan Mihalıççık'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç'tan Mihalıççık'a Ziyaret

Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç\'tan Mihalıççık\'a Ziyaret

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Mihalıççık ilçesinde parti ilçe yönetimi, belediye başkanı ve yurttaşla bir araya geldi.

03.02.2023 12:22  Güncelleme: 12:29

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Mihalıççık ilçesinde parti ilçe yönetimi, belediye başkanı ve yurttaşla bir araya geldi.

Başkan Ataç, Eskişehir'in ilçelerine yaptığı ziyaretlerine Mihalıççık ile devam etti. Ataç'a ziyaretinde Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcıları Bülent Rıfkı Ustaoğlu ve Seyit Yıldızhan, Tepebaşı Meclis üyesi Hasan Tutucu ile Mihalıççıklılar Yaptırma, Yaşatma, Yardımlaşma Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği (MİYAD) Başkanı Cemalettin Ürgüp eşlik etti.

Ataç, ilçede ilk olarak CHP Mihalıççık İlçe Başkanı İsmet Taner'i ziyaret etti. Daha sonra Ataç, Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum'u makamında ziyaret etti. Ziyarette Ataç ve Çorum, kent ve ilçe gündemine ilişkin sohbet etti. Ziyaret, Çorum'un Ataç'a Yunus Emre'nin bir tablosunu hediye etmesi ile sona erdi.

Mihalıççık ziyaretine, ilçe esnafıyla bir araya gelerek devam eden Ataç; kahvehane, bakkal, berber, lokanta, terzi gibi dükkanlarda ilçe sakinleriyle sohbet etti. Ataç ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede, şunları söyledi:

"Eskişehirimizin ilçelerine gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bugün de Mihalıççık'ta partimizin ilçe yönetimi, belediye başkanımız ve ilçe kaymakamımızla görüşmeler gerçekleştirdik. Ardından da vatandaşlarımız ve esnaflarımız ile bir araya geldik. Her zaman insanlarla birebir temas etmenin çok önemli olduğuna inanmışımdır. İlçe halkımız da bizleri çok sıcak karşıladı. Kendilerine misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç'tan Mihalıççık'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement