Tirebolu'da Ağaçlandırma Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Tirebolu'da Ağaçlandırma Çalışmaları

Tirebolu\'da Ağaçlandırma Çalışmaları

Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır, ilçeyi yeşili bol hale getirmek için ağaçlandırma çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

27.09.2013 13:13

Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır, ilçeyi yeşili bol hale getirmek için ağaçlandırma çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Takır, Yeniköy Mahallesi Plaj Sokak'ta 28 palmiye ağacının dikildiği ve caddeye 5 palmiye ağacının daha dikileceğini belirtti.

Tirebolu Belediyesi olarak gelecek kuşaklara yeşil bir çevre miras bırakmayı hedeflediklerini ifade eden Takır, şunları dile getirdi:

"Yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımıza şimdiden bir çevre bilinci aşılamaya çalışıyoruz. Yeşili, çevreyi, doğayı sevdirdiğimiz çocuklar daha iyi bir geleceğe adım atacaklar. Yapılan parkların, yeşil alanların nasıl bir emekle gerçekleştirildiğinin bilincinde olan çocuklarımız çevrenin de gönüllü koruyucuları olacaklardır. Yeni parklar yapmak kadar yapılmış olanları korumak, bu bilinci geliştirmek hepimizin görevidir. Bizler de görevde olduğumuz sürece ilçemizde daha sağlıklı bir kent, daha sağlıklı bir çevre için çalışmalarımıza devam edeceğiz." - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tirebolu'da Ağaçlandırma Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement