Torbalı Belediyesi, 'İzmir Turizm Fuarı'nda Yerini Aldı - Son Dakika
Yerel

Torbalı Belediyesi, 'İzmir Turizm Fuarı'nda Yerini Aldı

Torbalı Belediyesi, \'İzmir Turizm Fuarı\'nda Yerini Aldı

Torbalı Belediyesi, bu yıl 16’ncı kez düzenlenen ve her yıl dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini bir araya getiren ‘İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi’nde yerini aldı.

09.12.2022 11:10  Güncelleme: 11:17

Torbalı Belediyesi, bu yıl 16'ncı kez düzenlenen ve her yıl dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini bir araya getiren 'İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi'nde yerini aldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, TÜRSAB desteği, İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık ortaklığında, 8 ile 10 Aralık günleri arasında düzenlenen Turizm Travel İzmir (TTI) '16. Uluslararası Turizm Ticaret Fuarı' dün kapılarını açtı. 16 ülkeden 210'dan fazla katılımcıyı ve dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini ve ziyaretçilerini ağırlayan Fuar İzmir'de Torbalı Belediyesi de yerini aldı.

Torbalı standını, Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Beydağ Belediye Başkanı Feridun Mızraklar, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, ESHOT Genel Müdürü Erhan Bey ve yurttaşlar ziyaret etti.

Misafirleri bizzat ağırlayan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, ilçeyi her türlü platformda tanıtacaklarını belirterek, "16. Travel Turkey İzmir Fuarı'nda Torbalı Belediyesi olarak, Küçük Menderes Havzasının metropole açılan yüzü olan ilçemiz Torbalı'nın kültür, tarih ve turizm potansiyelini tanıtmak için A Holü'nde İzmir Sokağı'nda yerimizi aldık. İlçemizin kültürünü ve ürünlerini bu tür organizasyonlarla tanıtarak, Torbalı'yı her anlamda en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz. Fuara gelen tüm misafirlerimizi standımıza bekleriz" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Torbalı Belediyesi, 'İzmir Turizm Fuarı'nda Yerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement