Tüfenkci, Mahalle Toplantısına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Tüfenkci, Mahalle Toplantısına Katıldı

Tüfenkci, Mahalle Toplantısına Katıldı

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, mahalle toplantısına katıldı.

18.06.2014 17:18

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, mahalle toplantısına katıldı.

AK Parti İl  Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Çarmuzu Mahallesi'ne giden Tüfenkci, Muhtar Hacı Korkmaz'ın evinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Tüfenkci, AK Parti'nin sorunlardan ve eksiklerden kaçan, görmezden gelen bir parti olmadığını belirterek, nerede bir sıkıntı varsa üzerine gideceklerini ifade etti.

Büyükşehir ve Yeşilyurt Belediyelerinin güçleri yettiği müddetçe belli bir program çerçevesinde hizmetlerini sürdüreceğini kaydeden Tüfenkci, kendilerinin de bunun takipçisi olacağını vurgulayarak, "Çarmuzu Mahallemizin bazı bölgelerinde kanalizasyon sorunu olduğunu, dönem dönem su sıkıntısının yaşandığını, bunun da büyük oranda kaçak kullanımdan kaynaklandığını, imar konusunda sıkıntıların olduğunu biliyoruz" ifadesini kullandı.

Çarmuzu Mahallesi'nde çalışmaların bölgeye has doku bozulmadan yürütülmesi gerektiğini belirten Tüfenkci, şunları kaydetti:

"Burası, dokusuna, geleneğine uygun, yeşili tahrip etmeden, kültürümüze ters düşmeden ve tabii ki rant alanı haline getirilmeden yapılandırılmalıdır. Bu, tüm bölgelerimiz için geçerli. Belediyelerimiz de buna çok özen göstermelidir. Çarmuzu, şehre yakın ama hala meyvenin, sebzenin yetiştirildiği, tarımın yapıldığı doğal bir yapıya sahip. Kuzey Çevre Yolu'nun tamamlanmasıyla çok daha farklı ve zengin bir mahallemiz olacak."

Toplantıya, İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut, Yeşilyurt İlçe Başkan Yardımcısı Ekrem Dağ ve partililer de katıldı. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tüfenkci, Mahalle Toplantısına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement