Türkiye'nin yerli ve milli arabası Togg Mamak'ta sergilendi - Son Dakika
Yerel

Türkiye'nin yerli ve milli arabası Togg Mamak'ta sergilendi

Türkiye\'nin yerli ve milli arabası Togg Mamak\'ta sergilendi

Mamak ilçesinde Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'nin katılımıyla Türkiye'nin yerli ve milli aracı Togg, vatandaşların beğenisine sunuldu. Vatandaşlar araçla ilgili yoğun ilgi gösterirken, Başkan Köse Togg ile mahalleleri gezdiklerini belirterek, yerli ve milli gururumuz Togg'un üretilmesinde emeği geçen tüm iş adamlarına teşekkür etti.

10.05.2023 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin yerli ve milli arabası Togg, Ankara'nın Mamak ilçesinde vatandaşların beğenisine sunuldu.

Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Türkiye'nin yerli ve milli aracı Togg'u Mamaklı vatandaşlarla buluşturdu. İlçe merkezinde sergilenen akıllı cihaza vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar, cep telefonlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çekildi. Togg'un direksiyonuna geçen Başkan Köse, Kaymakam Sırmalı'yı da yanına alarak Mamak caddelerinde vatandaşları selamladı.

"Devletimiz Togg'u ile İHA ve SİHA'ları ile hep var olsun inşallah"

Başkan Köse, Togg ile mahalleleri gezdiklerini belirterek, "Hemşerimizle Togg'u buluşturduk. Hayallerimiz çok şükür gerçek oldu. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere yerli ve milli gururumuz Togg'un üretilmesinde emeği geçen tüm iş adamlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Devletimiz Togg'u ile İHA ve SİHA'ları ile hep var olsun inşallah" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye'nin yerli ve milli arabası Togg Mamak'ta sergilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement