Tut İlçesi Yamaç Paraşütü Şenliğine Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Tut İlçesi Yamaç Paraşütü Şenliğine Hazırlanıyor

Tut İlçesi Yamaç Paraşütü Şenliğine Hazırlanıyor

Doğu ve Güneydoğu’nun yamaç paraşütü merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Adıyaman’ın Tut İlçesi 2. Yamaç Paraşütü Şenliği’ne hazırlanıyor.

22.05.2014 16:59

Doğu ve Güneydoğu'nun yamaç paraşütü merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Adıyaman'ın Tut İlçesi 2. Yamaç Paraşütü Şenliği'ne hazırlanıyor.

Geçen yıl ilki gerçekleştirilen ve Türkiye'nin çeşitli illerinden onlarca sporcunun katıldığı Yamaç Paraşütü Şenliği bu yıl 31 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu yıl yapılacak olan şenliklere geçen yıldan daha fazla ilgi gösterilmesi bekleniyor. Tut Kaymakamlığı'nın öncülüğünde Tut Havacılık ve Spor Kulübü'nün organizasyonu ve Tut Belediyesi'nin katkılarıyla şenlik gerçekleştirilecek.

Tut Kaymakamı Mehmet Mut, Tut ilçesinde yamaç paraşüt sezonunun açıldığını göstermek için 31 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında şenliğin olacağını asıl festivalin 31 Temmuz-1 Ağustos tarihinde yapılacağını kaydetti.

Kaymakam Mut, Tut ilçesinin yamaç paraşütüyle tanıtımın yapılmasına ve yayla turizminin geliştirilmesine gayret gösterdiklerini ifade etti.

Tut Havacılık ve Spor Kulübü Başkanı Süleyman Solak, Diyarbakır'dan 10, Hatay'dan 15, Osmaniye'den 10, Kahramanmaraş'tan 10, Adana'dan 10 olmak üzere Türkiye'nin değişik yerlerinden çok sayıda sporcunun ilçeye geleceğini belirterek, Adıyaman Doğa ve Dağcılık Kulübü'nün ise kamp yapacağını ifade etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tut İlçesi Yamaç Paraşütü Şenliğine Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement