Ulusoy Ailesi Samsun'da Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Ulusoy Ailesi Samsun'da Bir Araya Geldi

Ulusoy Ailesi Samsun\'da Bir Araya Geldi

Türkiye'nin 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan Ulusoy Un Sanayi ailesi, düzenledikleri sabah kahvaltısında bir araya geldi.

16.06.2013 16:03

Türkiye'nin 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan Ulusoy Un Sanayi ailesi, düzenledikleri sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin Samsunum-1 Gemisi'nde düzenlenen kahvaltıda konuşan Ulusoy Un Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Ulusoy, "İstatistiksel olarak bir çuval kepek satmaktan, sektörde önde gelen mutluluğu kıvancı ve sevinci var. Bunun temelinde benim hayallerim ve emeğim var. Ama devamında sizlerin çalışmasında özverisi ve değerli bir kaptanınız var. Allah memlekete ve millete hayırlı etsin. Bir baba içinde en büyük mutluluk o mücadeleyle bir araya getirdiği o mütevazı işletmenin sahiplenmesidir. Bugün sizlerin ve bizlerin geldiği nokta çok iyi durumdadır. Allah'ım utandırmasın" dedi.

Ulusoy Un Sanayi ve Ticaret A.Ş İcra Kurulu Başkanı Günhan Ulusoy ise katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek babası Fahrettin Ulusoy'un Babalar Günü'nü de kutladı. Düzenlenen kahvaltıya Ulusoy Un'un Samsun, Çorlu ve Alaca Fabrikalarının ihracat birimi, üretim, pazarlama müdürleri, teknik kadro personelleri, Samsunlu işadamları ve aileleri katıldı. Düzenlenen kahvaltı gemiyle deniz turundan sonra sona erdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ulusoy Ailesi Samsun'da Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement