Üniversite Öğrencileri Gönül Rahatlığıyla İnegöl'e Gelebilir" - Son Dakika
Yerel

Üniversite Öğrencileri Gönül Rahatlığıyla İnegöl'e Gelebilir"

"Üniversite öğrencileri gönül rahatlığıyla İnegöl'e gelebilir"BURSA - Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesinde İşletme Fakültesi ve MYO'nun bulunduğu 40 dönümlük alanda yapılan düzenleme çalışmaları yerleşkenin çehresini değiştirdi.

16.08.2017 20:04

"Üniversite öğrencileri gönül rahatlığıyla İnegöl'e gelebilir"

BURSA - Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesinde İşletme Fakültesi ve MYO'nun bulunduğu 40 dönümlük alanda yapılan düzenleme çalışmaları yerleşkenin çehresini değiştirdi. Müstakil bir üniversite havası kazanan yerleşkede çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "İnegöl 256 bin nüfusuyla, 3 tane organize sanayi bölgesiyle, köfte, mobilya, kaplıca gibi değerleriyle yaşanılası bir şehir. Gönül rahatlığı içerisinde öğrencilerimiz İnegöl'ümüze gelebilirler, eğitimlerini devam ettirebilirler" dedi.

Uludağ Üniversitesi'ne bağlı İşletme Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulu'nun bulunduğu İnegöl Yerleşkesi, İnegöl Belediyesi başta olmak üzere Ticaret ve Sanayi Odası, İşletme Fakültesi ile STK ve işadamlarının katkılarıyla hayata geçirilen düzenleme çalışmalarıyla yeni bir görünüme kavuştu. 40 dönümlük alanda yapılan düzenleme çalışmalarıyla yerleşke; sosyal alanlardan spor alanlarına, yerleşkenin giriş kapısından Anfi tiyatrosuna varana kadar birçok uygulama ile muazzam bir görünüme kavuştu.

Yerleşke, yeni kayıt için gelen öğrenciler ve ailelerinden de büyük beğeni toplarken, Belediye Başkanı Alinur Aktaş çalışmaların tamamlanma noktasında geldiği yerleşkede incelemelerde bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve parti yöneticilerinin de katıldığı incelemede, çehresi tamamen değişen alanda hayata geçirilen proje tüm detaylarıyla incelendi. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, öğrencilerin yenilenen kampüs alanıyla daha güzel bir ortam içerisinde eğitimlerini alma imkanına sahip olacaklarını söyledi.

"MÜSTAKİL ÜNİVERSİTEYE GİDEN YOLDA MİHENK TAŞIMIZ OLACAK"

İnceleme sırasında bir açıklama yapan Başkan Aktaş, kampüs alanında yapılan çalışmaları incelemek üzere bir araya geldiklerini ifade ederek "İnegöl Belediyesi olarak bazen bizzat kendimiz yaparak, bazen Büyükşehir Belediyemizden destek alarak, bazen de STK'larımızın destek ve katkılarıyla şehrin caddesini sokağını, köyden dönüşen mahallesini, merkezini, ticaretini, ekonomisini bu manada şekillendirmeye ve katkı vermeye çalışıyoruz. Bugün de İnegöl'ümüzün yüz akı olan hem Uludağ Üniversitesi'ne bağlı İşletme Fakültemiz hem de Meslek Yüksek Okulumuzdayız. İnşallah müstakil üniversiteye giden yolda bizim mihenk taşımız olan yaklaşık 40 dönümlük kampüs alanımızda yapılan çalışmaları yerinde incelemek için bir aradayız" dedi.

"ÖĞRENCİLERİMİZ GÖNÜL RAHATLIĞIYLA İNEGÖL'E GELEBİLİR"

Açıklamasında öğrenciler ve ailelerine de seslenen Aktaş, "Aynı zamanda şuanda kayıt dönemi içerisindeyiz. Buradan tüm ailelere ve tüm İnegöl'ü tercih edenlere şunu vurgulamak istiyoruz; İnegöl 256 bin nüfusuyla, 3 tane organize sanayi bölgesiyle, köfte, mobilya, kaplıca gibi değerleriyle yaşanılası bir şehir. Dolayısıyla gönül rahatlığı içerisinde öğrencilerimiz İnegöl'ümüze gelebilirler, gönül rahatlığıyla eğitimlerini devam ettirebilirler. İnegöl Belediyesi, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, yine İşletme Fakültesi Dekanlığımız ve beraberinde STK'larımızın ve işadamlarımızın destekleriyle buradaki düzenleme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor ve inşallah geldiklerinde daha güzel bir kampüs alanı bulacaklar. Burada daha güzel bir ortam içerisinde eğitimlerini alma imkanına sahip olacaklar" diye konuştu.

Üniversite Öğrencileri Gönül Rahatlığıyla İnegöl\'e Gelebilir"
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üniversite Öğrencileri Gönül Rahatlığıyla İnegöl'e Gelebilir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement