Üniversiteler Arası Basketbol 2.lig Grup Müsabakaları Yozgat'ta Başladı - Son Dakika
Yerel

Üniversiteler Arası Basketbol 2.lig Grup Müsabakaları Yozgat'ta Başladı

Üniversiteler Arası Basketbol 2.lig Grup Müsabakaları Yozgat\'ta Başladı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Üniversitelerarası Erkekler Basketbol 2.Lig grup maçları, Yozgat'ta Bozok Üniversitesi ev sahipliğinde başladı.
10-14 Aralık 2013 tarihleri arasında Bozok Üniversitesi...

11.12.2013 09:03

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Üniversitelerarası Erkekler Basketbol 2. Lig grup maçları, Yozgat'ta Bozok Üniversitesi ev sahipliğinde başladı.

10-14 Aralık 2013 tarihleri arasında Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kampüsü'nde bulunan Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek grup maçlarına KTO Karatay Üniversitesi, Niğde Üniversitesi, Nevşehir Hacı Beştaş Veli Üniversitesi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ve Bozok Üniversitesi'nin yer aldığı 6 takım katılıyor. Grup maçlarının açılışına Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şaban Güçlü ve Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş'ın yanı sıra Üniversite Sporları Federasyon Temsilcisi Ercan Yılmaz ve öğrenciler katıldı.

Açılış müsabakası öncesi bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Tamer Uçar, Üniversiteler Arası Basketbol 2. Ligi grup müsabakalarına ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük gurur ve kıvanç duyduğunu belirterek, "Ülkemizde genç beyinlerimiz genç dimağlarımız sağlıklı bir şekilde maalesef yetiştirilemiyor. Sağlıklı düşünce, sağlam kafa sağlıklı vücutta olur. O yüzden sporun son derece önemi var. Sizleri spora gönül verdiğiniz için gönülden kutluyor başarılarınızın devamını diliyorum. Bu organizasyonda emeği geçen herkese başta federasyona, üniversitelerimizin temsilcilerine ve bu organizasyona ev sahipliği yaparak, üniversitemizde bu işin çalışma alt yapısını oluşturan bütün çalışma ve ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Rekör Uçar tarafından katılımcı Üniversitelere teşekkür belgeleri takdim edilmesinin ardından müsabakaların ilk karşılaşması Niğde Üniversitesi ile Karatay Üniversitesi arasında oynandı. Müsabaka Rektör Uçar'ın hava atışıyla start alırken karşılaşma Niğde Üniversitesi'nin Karatay Üniversitesi'ne 79 -58 üstünlüğü ile sona erdi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üniversiteler Arası Basketbol 2.lig Grup Müsabakaları Yozgat'ta Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement