Urla AK Parti Aday Adayı Eroğlu, Memur-Sen'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Urla AK Parti Aday Adayı Eroğlu, Memur-Sen'i Ziyaret Etti

Urla AK Parti Aday Adayı Eroğlu, Memur-Sen\'i Ziyaret Etti

AK Parti'den Urla Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını açıklayan Erşan Eroğlu, Memur-Sen İzmir İl Başkanı Abdurrahim Şenocak'ı makamında ziyaret etti.

02.11.2013 15:20

AK Parti'den Urla Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını açıklayan Erşan Eroğlu, Memur-Sen İzmir İl Başkanı Abdurrahim Şenocak'ı makamında ziyaret etti. Şenocak, uzun yıllar birlikte çalıştığı meslektaşı Eroğlu'nu kutlayarak, sonuna kadar destekçisi olacaklarını belirtti.

Medeni cesaretinden dolayı Eroğlu'nu kutlayan Şenocak, "Geçmiş yıllarda birlikte çalıştığımız mesai arkadaşımız ve meslektaşımızın böyle bir göreve talip olduğundan dolayı kendisini kutluyor ve sonuna kadar destekçisi olacağımızı bildirmek istiyorum. Urla'nın çocuğunun Urla'ya hizmet etmesi sevindirici. Medeni cesaretinden dolayı arkadaşımızı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Son olarak İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde İnşaat Emlak Hizmetleri biriminde Şube Müdürü olarak görev yapan ve Urla doğumlu olan Eroğlu, istifa dilekçesini verdikten sonra 29 Ekim tarihinde aday adaylığını açıklamıştı. Eroğlu, Urla'dan mesai arkadaşı olan Eğitim-Bir-Sen Urla İlçe Başkanı Rüştü Erkaya ile beraber yaptığı ziyarette, amacının birikim ve tecrübeleriyle Urla'ya hizmet olduğunu ifade etti. Bu kapsamda Memur-Sen'in manevi desteklerine ihtiyaçlarının olduğunu belirtti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urla AK Parti Aday Adayı Eroğlu, Memur-Sen'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement